Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ne možemo mi ništa dok je sin na parketu..

Fićo baci loptu u bunar, Kovačič kaže dobar potez Čovića.. Pa dobro bre.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
Ubi nas trio Filip, Šakota, sudije..

Neverovatno koliko su nesposobni..

Korisnikov avatar
By Lepus
Pamti li iko ovdje igrača koji je imao pogubniji uticaj na svoju ekipu nego što ima Čović na nas? Ulazi dječkić na +4 i za cca 3 min mi smo na -9 bez postignutog koša.

Bez pretjerivanja, a to i napredna statistika pokazuje, on je od svih igrača u EL koji su imali određenu(dovoljno minuta na parketu) minutažu najgori.
Korisnikov avatar
By Zex88
Dobili smo ovo nekako.. Bili i Zo ponovo...

Odlična odbrana u drugom..

Štime i Kuridža kriminal..

Čović i Đenka, kuku ocu, kuku majci..

Dobrić zakovan za klupu..

Sudije su bile blago rečeno sramotne..

Korisnikov avatar
By Peja
Ništa meni ovde nije jasno :D :D :D

Jedina činjenica je da ovim momcima treba čestitati, ne ulazeći u to ko je kriv za ovo stanje koje svakako nije dobro, na njima je OGROMAN pritisak ali oni uspevaju da dobiju prilično mečeva u Evroligi i to baš na e v r o l i g a š k i način a to je jaka odbrana što je poseban uspeh obzirom na česte promene igrača i trenera a dobra odbrana upravo traži neku uigranost.
Korisnikov avatar
By MileBL
Pa to je zato sto imamo vecu motivaciju u EL, da je ozbiljan trenar kao Radonja pristup i u Aba ligi bi bio isti, ovako ostaje nada da ce biti najbolji kad bude najvise trebalo

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Ja nisam toliko razočaran JK-om. Generalno, on nema kvalitet ni za EK, a kamoli EL, ali se dječko borio. Dobro gradio, nije imao pardona prema Thomasu, krljao za sve pare.

Ne računajući gmaza, Đenka i Davidovac loši, posebno ovaj prvi. Mada, on bar igra odbranu.

Za kraj sam ostavio Štimca. Kakva je to prevara od igrača. Samo za ono nezagrađivanje Ayon-a bi mu ruke polomio.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nadam se da će Panter doneti poene sa 2..Osim Bilija niko ništa..

Štimac 3 zicera danas.. Gist radi odličan posao, ali mora da manje pamtuje u nekim situacijama..

Korisnikov avatar
By skeske
Jebote, ove sezone nas sudije kolju kao nikad. O utakmici ne znam, toliko prelupih stvari,toliko dobrih momenata. Kakav je Lorenco klasa majko mila... Za onu drugu petorku neko treba odgovarati, ne moze ono ni u ABA... Kuridza mi je blago iznenadjenje, prepao se ofanzivno, novo je ovo za njega, ali defanzivno brat gine... Ok, ne mogu ga postovati jer znamo da je jak ali lik prati bekove nogama? Kako? Plus par pomoci na nivou, neke rotacije koje nismo imali, nije to lose uopste. Naravno ovo je zato sto apsolutno nista nisam ocekivao od njega, ali moze se malo iskoristiti u EL.
Plasim se da je ovo kraj za Dobrica, skandalozno je sve ovo, ali sta vrijedi pricati, nas najbolji plej mora biti rezerva na pleju, nema sanse da ispadne iz ekipe.
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 124
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]