Teme o ostalim sportovima
By forfang
The Answer napisao:Mislim da san negde pročitao da im sve igračice igraju Nemzeti Bajnokság, mada je ta liga koliko znam prva ili ako više nije prva onda bar u prve 3 u Evropi.
Tacno tako, sve igracice dolaze iz domace lige koja je veoma dobro organizovana. Djer i Ferencvaros su veoma bitan faktor u ligi sampiona( Djer sampion evrope poslednje 2 godine). Mlade reprezentacije dominiraju svetom, igracice koje dolaze Pal, Kacsor, Vamos, Kajdon, Koronczai, Farkas, Toth, Herczeg, trebalo bi da ih vrate u vrh svetskog rukometa.

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By The Answer
Ovo oko Đera I Frodija znam, toliko pratim, ovo ostalo slabije. Mislim da ima i naših tamo, tipa Sanja Radosavljević i Janjušević, možda još neko.
Korisnikov avatar
By The Answer
A vala ovo oko Đera a i nije čudo kakav tim imaju, još ima sad fali Nora Merk a Niki Grot im je otišla a opet su bez poraza završile prvu fazu. Jure četvrtu uzastopnu titulu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pretpostavljam Arena sport, pošto su uzeli skoro sve..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By The Answer
Pa sigurno neće na onom klošarskom SK koji od programa za poštenog srpskog domaćina i ljubitelja sporta ima samo Evroligu.

Biće na ehftv sve utakmice.
By Tamerlan
U vas su od večeras uprte oči i položene sve životne nade izmučene, napaćene i životno izmrcvarene forumske zajednice kosarkars.com. :mrgreen:

Sastav reprezentacije Srbije na EP 2020:

Golmani: Vladimir Cupara i Tibor Ivanišević;

Leva krila: Nemanja Ilić i Vanja Ilić;

Desna krila: Bogdan Radivojević i Milan Đukić;

Pivotmeni: Mijailo Marsenić, Zoran Nikolić i Živan Pešić;

Desni bekovi: Nemanja Zelenović i Nikola Crnoglavac;

Levi bekovi: Stevan Sretenović, Ivan Mošić i Miljan Pušica

Srednji bekovi: Lazar Kukić i Stefan Vujić.
By milanezija
Nada da ce zajebati Beloruse i/ili CG i umuvati se kao puvanjak iz gaća u 2.fazu

Sjebali su me proslo SP sjajnim otvaranjem turnira, ovaj put vala nece
Korisnikov avatar
By The Answer
Prvo EP sa 24. Pre smo mogli da pričamo da je uspeh uopšte biti na takmičenju sad baš i nije.
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 146
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]