Mozda i najbolja pesma ikad

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

milanezija napisao: ↑Čet Dec 12, 2019 2:14 pm Moraće ova tema da se okadi pod hitnoI ja sam pomislio isto ali gde nađe sa ovim smeće da kadiš, mislim njegovo smeće ne smeće uopšteno, Užas ne moja furka, Ako znaš bilo što, Vrijeme odluke, Obrati pažnju na poslednju stvar, Marina...

CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
The Answer napisao:Prvo sto mi je iskocilomilanezija napisao: ↑Čet Dec 12, 2019 2:14 pm Moraće ova tema da se okadi pod hitnoI ja sam pomislio isto ali gde nađe sa ovim smeće da kadiš, mislim njegovo smeće ne smeće uopšteno, Užas ne moja furka, Ako znaš bilo što, Vrijeme odluke, Obrati pažnju na poslednju stvar, Marina...
milanezija napisao: ↑Čet Dec 12, 2019 5:51 pmBravo Milanezija!The Answer napisao:Prvo sto mi je iskocilomilanezija napisao: ↑Čet Dec 12, 2019 2:14 pm Moraće ova tema da se okadi pod hitnoI ja sam pomislio isto ali gde nađe sa ovim smeće da kadiš, mislim njegovo smeće ne smeće uopšteno, Užas ne moja furka, Ako znaš bilo što, Vrijeme odluke, Obrati pažnju na poslednju stvar, Marina...
Sredicemo:
Tesko onima koji u autoritet gledaju kao u istinu,umesto u istinu kao u jedini autoritet!
Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]