Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
djokonda napisao: Sub Nov 23, 2019 2:17 pm Jel mislite da će Šakota da izvuče više iz ove ekipe?
Pa trebalo bi...

Ne znam više šta konkretno da očekujem jer je sve ovo dosta loše, znalo se na početku sezone da je Filip višak i da pravi prednost protivniku, međutim umesto da uklonimo njega mi uklanjamo sve ostale, svaljujemo krivicu na druge, vreme prolazi a mi polako posustajemo u svim takmičenjima..

Šakota je očigledno pristao na "Filip must play" i to je loše, međutim ipak je za Gavrilovića TRENER pa ćemo videti..

"Dobrodošao Jasmine, ovaj Dragane"
Komentar sa B92 koji najbolje opisuje trenera i klub :D
Korisnikov avatar
By djokonda
Zex88 napisao: Sub Nov 23, 2019 2:20 pm Pa ono što je radio Gavrilović je bilo za samoubistvo.. Tako da verujem da će biti ekipa bolja, ali neće mnogo pošto Filip mora da igra u tatinom klubu..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Ok, znači sastav je dobar, trener je problem...koliko ste morali pobeda da imate u EL do sada? I koje je rešenje kada u ekipi imaš jednog pleja + Čović...da igraš sa Braunom 40 minuta?
Koja su očekivanja sada od ovog sastava kada je trener promenjen? Plejof EL?

Ja ne vidim ništa tragično u tome kako Gavrilović vodi utakmice...jbg, pokušava da razigra Čovića jer ne može da igra utakmice sa jednim plejom (najbolji primer meč sa Asvelom), a drugog sem Čovića nema.
Vi realno imate sasvim pristojan skor u EL...s obzirom na sastav koji imate - imate realne 3 pobede i niko vas do sada nije napucao 20+ tako da bih ja, na vašem mestu, bio zadovoljan rezultatom i igrama u EL. Verovali ili ne, trenutno ste ekipa sa najmanje primljenih poena u EL.
U ABA ste izgubili samo od Partizana (i to uz dosta loše suđenje) od promene trenera tako da ni to nije strašno.
Realno, imate vrlo limitiran roster zbog jako tanke rotacije na bekovima za koju, opet, trener nije odgovoran.
Posle tri teška poraza (Asvel u produžetku, derbi i loš nastup u Berlinu) ekipa dobro reaguje i dobija Žalgiris na gostovanju i vi radite šta? Smenjujete trenera...i onda dovodite Šakotu!?
Sve me ovo podseća na Zvezdu iz starih ''slavnih'' dana i recimo, prošlogodišnju Budućnost.
Po meni ključan parametar za procenu rada trenera je kakvu odbranu ekipa igra (za mnogo bolji napad vi prosto nemate talenta)...vi igrate tvrdu košarku i ekipa se bori svaku utakmicu (izuzetak je meč u Berlinu), tako da stvarno mislim da potreba za promenom trenera nije postojala...drugo je pitanje su promene u igračkom sastavu
Korisnikov avatar
By djokonda
Peja napisao: Sub Nov 23, 2019 2:22 pm
djokonda napisao: Sub Nov 23, 2019 2:17 pm Jel mislite da će Šakota da izvuče više iz ove ekipe?
Pa trebalo bi...

Ne znam više šta konkretno da očekujem jer je sve ovo dosta loše, znalo se na početku sezone da je Filip višak i da pravi prednost protivniku, međutim umesto da uklonimo njega mi uklanjamo sve ostale, svaljujemo krivicu na druge, vreme prolazi a mi polako posustajemo u svim takmičenjima..

Šakota je očigledno pristao na "Filip must play" i to je loše, međutim ipak je za Gavrilovića TRENER pa ćemo videti..

"Dobrodošao Jasmine, ovaj Dragane"
Komentar sa B92 koji najbolje opisuje trenera i klub :D
Jel ne provaljuješ koliko si kontradiktoran? Kakve veze ovo boldirano ima sa trenerom ekipe? Da, jeste problem u tome što imate svega dva pleja i jedan od njih je Filip, ali kakve to veze ima sa Gavrilovićem? I šta će tu Šakota da promeni?
I gde si video Šakotu poslednji put da radi pa da zaključiš da je TRENER za Gavrilovića?
Korisnikov avatar
By Peja
Ne razumem kako ti nije jasno? Možda sam trebao samo promeniti redosled pasusa, jer sam pomešao priče..

Suština je da je Šakota bolji trener od Gavrilovića, mislim da je potpuno besmisleno raspravljati o tome, s jedne strane iskusni trener koji je pravio uspehe u karijeri a s druge čovek koji je prvi put postao glavni trener u 54. godini i vodio tim u par mečeva..
Druga suština je da klub (Čović ako je lakše) pravi loše poteze od početka sezone i ne rešava glavni problem (Filipa) što dovodi u pitanje i uspeh novog trenera (iako je stručno bolji od prethodnog) jer se neke stvari ne menjaju.

A što se tiče opcije koja uključuje ostanak Gavrilovića na klupi (o kojoj ti pričaš ako sam dobro razumeo) ne bi bilo strašno ni da je ostao, ali ipak je on nepoznanica, jako je teško proceniti čoveka koji nema prethodni staž kao glavni trener a ovde je vodio nekoliko mečeva...

Inače se apsolutno slažem za poređenje sa Budućnosti, može i sa Cedevitom iz nekih prethodnih godina..
Korisnikov avatar
By Zex88
Sastav je dobar.. Dovoljno dobar da može da se pobije sa većinom.. Pogotovo kući.. Problem je što mi apsolutno nikakvu igru nismo imali i to se osetilo i u Aba ligi..
Nije meni problem skor u EL već način na koji sve izgleda..

Gavrilović je pokazao načinom vođenja ekipe da ne zna šta treba da radi.. Zaboravlja igrače, kasno traži TO, igrači ga ne slušaju.. Apsolutno nisam video nijedan razlog za njegovo ostajanje..

Šakota je bolji, iskusniji trener.. Da li će uspeti da sa Filipom kao glavnim igračem napravi rezultat.. Mislim da tu nemamo šta tražiti.. Očekujem da Partizan osvoji Aba, ne zato što je mnogo dobar, nego najmanje loš od svih i nema atmosferu razdora zbog sina..

Onda ide logično pitanje, što Šakota? Jbg, mora neko.. Ne bih da se potroši neko poput Jovanovića na sezonu koja će biti bačena niz vetar..

Korisnikov avatar
By Zex88
To je baš bilo ozbiljno mokrenje po navijačima..

Korisnikov avatar
By Lepus
@djokonda Gledaš li ti Zvezdine utakmice ili nas zajebavaš? Na osnovu samo jedne utakmice bi se moglo napisati deset strana zašto Gavrilović nije i ne može biti prvi trener Zvezde.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 124
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Žeks, Treba biti i pošten i reći da stranc[…]