Stare teme
Korisnikov avatar
By Lucky
Obrni-okreni, vama će i ove sezone energiju donositi Dobrić, Davidovac, Faje i možda Đenka ako uđe u formu, eventualno Kuzmić kad se oporavi. Skupi nosioci će se čuvati za EL a neki možda ni to. Ipak, sezona je duga pa se svašta može desiti ali je simptomatično koliko Tomić luta od utakmice do utakmice.

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Ske, druže, nemoj, molim te. Priče o Filipu ostavi za one koji ga nikada nisu vidjeli na terenu. To što je slučajno pogodio dvije trojke preko ruke bilo je sada i ko zna kada. Sve prije toga i poslije toga je je već viđeno. Red izgubljenih lopti, red glavinjanja u desnu stranu, red promaje u odbrani. Dječko je ubjedljivo najveći minus Zvezde koji čak i da ne gledaš utakmicu, statistika surovo pokazuje.

Što se tiče ostatka tima, jedna mi stvar nije jasna, a ujedno je se najviše i pribojavam. Ima li Tomić ideju kako ovaj tim treba igrati? Razumijem da je početak sezone, ali majku mu, imao si čitav tim cijele pripreme i tebi se dešava da nemaš pojma ko ti šta igra i ko ti šta treba igrati. Onog čega se pribojavam jeste da Tomić i nije kadar ovo iznjeti do kraja i da je završetak prošlogodišnje sezone više splet srećnih okolonosti i raspada protivnika nego neke naše/trenerove vizije. Nadam se da debelo griješim.

Složio bih se sa većinom da domaći igrači moraju imati veći protagonizam jer mi u EL jedino možemo dobijati na "krvava koljena".

I Pao i Maccabi su poprilično loši za sada, morali smo bar jedne dobiti ako uopšte razmišljamo o F8.

Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da je vreme da raspustimo ovu bandu na čelu sa Tomićem.

Ovako sramotno da izgledamo je nedopustivo..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lepus
Da me neko jebe ako ovaj Tomić ima pojma šta radi. Jeb'o ga ćelavi govnar koga uvodi da riješi utakmicu. -16 sa njim na parketu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Puno roga smo promasili na 65:61, valja ovo preziveti
Ne vjerujem da ce stari Covic udariti po Tomicu jer cisto sumnjam da ce neko pristati da mu Junior bude u rotaciji

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Ali što Junior ide stalno ispod bloka i ovaj mu pakuje trojke lagano..

Tomić ne da nema predstavu šta da radi, da kim da igra, to je za nepoverovati..Osim da bude Junior tu..

Danas Jovanović odličan, on ga zaboravio na klupi u finišu..

Korisnikov avatar
By Zex88
Sve govori..
Screenshot_20191020_195920_com.twitter.android.jpg
Screenshot_20191020_195920_com.twitter.android.jpg (45.04 KiB) Pogledano 330 puta

Korisnikov avatar
By MileBL
Dzabe, sad ce opet Coki botovi gurati glavu u pijesak i na drugoj strani traziti uzroke poraza...

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Peja
Igru zasnivamo na 35ogodišnjem Perperogluu i 34ogodišnjem Fajeu, ali samo privremeno, dok se malo ne odmore 32ogodišnji Braun i 33ogodišnji Gist, onda će fala Bogu tamo sredinom nedelju sva četvorica da nas povedu protiv Barse.

Naravno, uz veliku podršku lucidnog Čovića koji je danas nameštao ruku (0-4 iz igre) kako bi zasijao u EL, pritom štedeći se i fizički jer je odigrao svega 20 min.

Ne treba sumnjati da je ovo planski tempiranje forme i da nam je ovaj šamar trebao kao i da ćemo dobiti u četvrtak.

Sa "nikad jačim timom" imamo 2-5 na otvaranju sezone.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 124

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]