- Pet Okt 18, 2019 7:43 pm
Ske, druže, nemoj, molim te. Priče o Filipu ostavi za one koji ga nikada nisu vidjeli na terenu. To što je slučajno pogodio dvije trojke preko ruke bilo je sada i ko zna kada. Sve prije toga i poslije toga je je već viđeno. Red izgubljenih lopti, red glavinjanja u desnu stranu, red promaje u odbrani. Dječko je ubjedljivo najveći minus Zvezde koji čak i da ne gledaš utakmicu, statistika surovo pokazuje.
Što se tiče ostatka tima, jedna mi stvar nije jasna, a ujedno je se najviše i pribojavam. Ima li Tomić ideju kako ovaj tim treba igrati? Razumijem da je početak sezone, ali majku mu, imao si čitav tim cijele pripreme i tebi se dešava da nemaš pojma ko ti šta igra i ko ti šta treba igrati. Onog čega se pribojavam jeste da Tomić i nije kadar ovo iznjeti do kraja i da je završetak prošlogodišnje sezone više splet srećnih okolonosti i raspada protivnika nego neke naše/trenerove vizije. Nadam se da debelo griješim.
Složio bih se sa većinom da domaći igrači moraju imati veći protagonizam jer mi u EL jedino možemo dobijati na "krvava koljena".
I Pao i Maccabi su poprilično loši za sada, morali smo bar jedne dobiti ako uopšte razmišljamo o F8.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.