Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ništa mi nije gore kad uđemo u meč ovako mlako.. Ne pravimo prekršaj, bez ikakve energije u odbrani, promašimo zakucavanje ..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lepus
Ćelavi govnar će mi ogaditi i Zvezdu i košarku.
Korisnikov avatar
By Zex88
kad izgubiš utakmicu u prvih 5 minuta da se upucaš..

Korisnikov avatar
By Zex88
Osim meča sa Fenerom, bukvalno ništa nismo odigrali..
Neverovatno je da ovako bedno izgledamo.. Što kao tim, što pojedinačno..

Korisnikov avatar
By Zex88
Makar je Đenka zakrpio krater koji pravi Filip..
Ne igra Makabi dobro koliko smo mi očajni..
Tomiću daj Kobru..

Korisnikov avatar
By Peja
Daleko od toga da je ova utakmica izgubljena niti je ovo loš rezultat na HT ali mnogo toga radimo očajno.

Zexx, slažem se sve, majku mu kad se ovako kreću utakmice na početku sezone, kad bi svi trebali biti željni i puni snage šta će onda biti kasnije? Obzirom da su nam nosioci veterani, sigurno neće postati mlađi i svežiji tokom sezone.

Ostajem pri tome da fali energija i "sveža krv" od domaćih igrača, da je to ono što pravi razliku između "Efesa za siromašne" i Zvezde iz 2016/2017.

Možda sam stvarno već smorio, ali nikad se nije dobro završilo u Zvezdi/Partizanu kad su matori stranci bili u 3-4 glavna igrača.
Poslednja izmena od Peja u Čet Okt 17, 2019 9:40 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Katastrofa. Kao i u Atini. Ne gubimo puno koliko lose igramo, a da se igra jos 3 nedelje ne bi preokrenuli.

Poslato sa ATU-L21 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
Tomic izgleda jos nije skapirao sta da radi sa ekipom i na koga moze da racuna..

Ja ne verujem da je Odzo ovako ajde da kazem fino ovako smotan..
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao: Čet Okt 17, 2019 9:40 pm Tomic izgleda jos nije skapirao sta da radi sa ekipom i na koga moze da racuna..

Ja ne verujem da je Odzo ovako ajde da kazem fino ovako smotan..
+1

Brate mene ozbiljno plaši.
Negde smo svi bili saglasni da je u prelaznom roku dovedeno mnogo igrača i da je roster prepun i da nemamo pojma kako će to izgledati. Uzdali smo se da Tomić valjda zna koga i zašto dovodi, da ima neku viziju kako će to izgledati.

Međutim, daleko da me je ubedio u to, ovo je otprilike bio "Nebojšin" prelazni čiji je jedini cilj bio dovesti što više zvučnih stranaca kako bi javnost zaboravila na bezvučnog "domaćeg" igrača.
Sada imamo ovo što imamo, mnogo igrača sa nepodeljenim ulogama i trenera koji očigledno ne može da sprovede ono što hoće, ako uopšte zna šta hoće!?
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 124

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]