Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Duka85
Boginje je prelezao lagano, zajebao sam se sto nisam otisao na more... onda se naravno pojavio strah da ne dobije cerkica dok smo na moru te se sve zavrsilo pomirljivim letovanjem na Zlatiboru u septembru... paradoksalno... doduse bio je dobar hotel i dva dobra lika sa kojima je bilo moguce gledati kosarku... cak i utakmice kosarkaske reprezentacije Srbije... cerkica nije dobila boginje :)

Glede odnosa Steva (moj sin) prema utakmicama... samo cu napisati da je plakao kad smo izgubili od Arg i da se nervirao kad smo pobedjivali SAD jer nismo tako igrali prethodnu... suze mi malo smetaju ali naucice vremenom.
Veceras je kod babe i dede, nznm kako se ponasao.

Послато са SM-G950F помоћу Тапатока

By Tamerlan
Duka85 napisao: Sub Sep 28, 2019 12:00 am Boginje je prelezao lagano, zajebao sam se sto nisam otisao na more... onda se naravno pojavio strah da ne dobije cerkica dok smo na moru te se sve zavrsilo pomirljivim letovanjem na Zlatiboru u septembru... paradoksalno... doduse bio je dobar hotel i dva dobra drugara sa kojima je bilo moguce gledati kosarku... cak i utakmice kosarkaske reprezentacije Srbije... cerkica nije dobila boginje :)

Glede odnosa Steva (moj sin) prema utakmicama... samo cu napisati da je plakao kad smo izgubili od Arg i da se nervirao kad smo pobedjivali SAD jer nismo tako igrali prethodnu... suze mi malo smetaju ali naucice vremenom.
Veceras je kod babe i dede, nznm kako se ponasao.

hahaha raznežio :oops: sam se dok sam čitao njegove reakcije na igre košarkaške reprezentacije :clap: :clap:
Korisnikov avatar
By Duka85
Kapiram da cu Boze zdravlja sa njim moci da pratim utakmice.
Sa svojim calom nisam bas mogao... on je za mene previse pesimistican, pa onda ako sve krene dobro dobro je a ako ne..."jesam li ti rekao" style.

Pocinjem da razmisljam da je i deo tog mog optimizma zapravo posledica antagonizma prema stavu koji zauzima moj cale.... jbt ovo mu dodje kao Tony kod dr Melfi... :D

By Tamerlan
Duka85 napisao: Sub Sep 28, 2019 12:10 am Kapiram da cu Boze zdravlja sa njim moci da pratim utakmice.
Sa svojim calom nisam bas mogao... on je za mene previse pesimistican, pa onda ako sve krene dobro dobro je a ako ne..."jesam li ti rekao" style.

Pocinjem da razmisljam da je i deo tog mog optimizma zapravo posledica antagonizma prema stavu koji zauzima moj cale.... jbt ovo mu dodje kao Tony kod dr Melfi... :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao: Pet Sep 27, 2019 11:58 pm
Zex88 napisao:
milanezija napisao: Pet Sep 27, 2019 11:55 pm Jedna od najvecih pobeda u nasoj odbojkaskoj istoriji
Apsolutno.. Nisam ovo ocekivao ni u snovima..
Verovao i nadao se jesam, ocekivao i zahtevao ni u ludilu
Za finale ne prepustati nista slucaju i zvati Gagu.. :)
Korisnikov avatar
By BogdanB
Kakvo uriniranje u zadnja tri seta

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

By milanezija
Išamarali smo ih kao majmune. Ali kakvo ciganisanje Slovenaca na kraju
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68