Zex88 napisao: ↑Ned Sep 22, 2019 6:58 pm
Čekamo Ske-a on ima sigurno informacije.. 
Videće se tek na Aba super kupu protiv Partizana šta je Tomić zamislio..
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Jedinu informaciju koju sam ja imao je da cemo dobiti isto para od drzave kao i KKP i da cemo i jedni i drugi imati najvece budzete u istoriji. Procijenite da li su informacije tacne
Mile je pitao za Lorenca... Po mom misljenju on je potencijalna El zvijerka, e sad zavisi kako ce se razvijati u evropskoj kosarci. Jos ispituje, prilagodjava se, nesiguran je kad krene u prodor sta da ocekuje, valjda ne zna sta ga ceka u Evropi. Volio bih da na pocetku tu bude i nekog zalijetanja, jednostavno da osjeti koliko moze. Inace za njegove organizatorske sposobnosti ne brinem, odlicno to izgleda za ovaj period...
Sto se tice minutaze, ko ce ga znati, vjerovatno nam se nece svidjeti Dobriceva i Davidovceva minutaza, previse je tu dobrih igraca. Milu ce najvise nervirati Coviceva pozicija rezervnog pleja

. Fica se inace fino stesao i sad nije mali trut, za razliku od Davidovca koji tezi izgleda ka poziciji 4, sto je ok takodje.
Za Gista sam bio po malo zabrinuti, njegov nacin igre mora trpiti zbog godina, ali nije to lose, i dalje ima federe u nogama, plus sto malo igra i ledjima, taman toliko da ga ne mogu braniti cetvorkama, sto je izuzetno znacajno.
Derik Braun je Derik Braun, hodajuci mismec, igra sve, moze sve, i dalje ne mogu vjerovati da je kod nas.
I na kraju brat Djenka, onaj je stari, ne mijenja se, energija, sut, prodor, zelja, strast... Jedan je Djenka!
Ok je sve ovo stvarno, ne treba ocekivati sada neke F4 i sl, ali smo bombonica od ekipe.