Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Zavisi, Mi i Spanci smo po do sada prikazanom glavni favoriti, za Amere se vidi da nisu ekipa koja je u top formi i koja sa punim pravom moze racunati na zlato.
Korisnikov avatar
By Peja
Šta su to Španci prikazali da bi se svrstavali u favorite?
Ne kažem da neće dobro igrati, nisam ih mnogo ni gledao, ali obzirom na protivnike i grupu koju imaju previše je rano davati bilo kakve prognoze, naročito posle onog šamara od Rusije u pripremnim.
Oni će protiv Italijana i nas biti na pravom testu.

Slažem se za Litvaniju, mislim da su oni i Grčka najmanje oštećeni povredama/otkazima i deluju sasvim fino.
Uz njih dobri su mi i Francuzi i Italijani (koje sam već označio kao potencijalno iznenađenje turnira).
By milanezija
Portoriko prosao!

Kakva ludnica ce biti za OI tamo, Angola, Nigerija, Tunis preneli 1:2 u drugu fazu, Obala 0:3 i Senegal (verovatno 0:3)
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Peja napisao:Šta su to Španci prikazali da bi se svrstavali u favorite?
Ne kažem da neće dobro igrati, nisam ih mnogo ni gledao, ali obzirom na protivnike i grupu koju imaju previše je rano davati bilo kakve prognoze, naročito posle onog šamara od Rusije u pripremnim.

Slažem se za Litvaniju, mislim da su oni i Grčka najmanje oštećeni povredama/otkazima i deluju sasvim fino.
Uz njih dobri su mi i Francuzi i Italijani (koje sam već označio kao potencijalno iznenađenje turnira).
Pored navijanja protiv Turaka, takodje je duznost svakog postenog coveka da uvek ukazuje na to koliko su Italijani govno od ekipe I raspustena banda, te da ni u ludilu ne mogu biti iznenadjenje turnira.
Vise poverenja imam u Tunis nego u one bednike

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Peja
Mutinjo napisao: Sre Sep 04, 2019 12:31 pm
Peja napisao:Šta su to Španci prikazali da bi se svrstavali u favorite?

Pored navijanja protiv Turaka, takodje je duznost svakog postenog coveka da uvek ukazuje na to koliko su Italijani govno od ekipe I raspustena banda, te da ni u ludilu ne mogu biti iznenadjenje turnira.
Vise poverenja imam u Tunis nego u one bednike

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Odigraće jednu ludu utakmicu i dobiti Španiju a onda će im zapasti tipa Argentina ili Rusija u 1/4 i eto ih u polufinalu.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]