Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Valderama napisao: Uto Sep 03, 2019 7:04 pm Da li su Ameri ovoliko prosečni ili mi ne možemo da svarimo realnost u kojoj oni nisu surovi "gospodari života i smrti" na nekom košarkaškom turniru? :confusion-shrug:
Namestilo se dosta toga, ali bitna je i činjenica da imaš nekoliko reprezentacija koje u rosteru imaju po 5-6 sadašnjih/bivših NBA igrača što dosta olakšava pristup meču.

Čak i jedna Turska, naizgled prosečna evropska reprezentacija ima Osmana, Iljasovu, Korkmaza i Erdena koji su svi negde osetili ili igraju NBA.
Pa onda mi, Francuzi, Australija, Španija..
Korisnikov avatar
By Pavac
Meni nije drago što su Turci izgubili, naravno pamtim 2010 godinu i baš sam se toga setio pre neko veče, prokuvao sam u roku od sekunde i nisam mogao oka da sklopim ali mi je žao što Amere nisu spustili na zemlju i dokazali im da su obični bednici
By milanezija
A zbog cega su obicni bednici? Zato sto i kad posalju 10. tim su na papiru najbolji?

Nakon 2010. moze da mi bude zao Turaka samo ako ih nakantamo 30 razlike, i to da mi ih je zao samo zato sto ih nismo sa 40 ispratili
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Dužnost svakog poštenog I čestitog čoveka je da navija protiv Turaka, uvek I na svakom mestu

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Gaja
Nekako mi je drago sto Brazilci pobedili, pre svega zbog Adetokumpa. Zato sto ako nema prostor da se zalece kao musica onda ne zna nista ko tuki. Zato sto zbog MVP misli da je stvarno najbolji igrac na svetu. Zato sto se previse lozi na svoja zakucavanja. Zato sto se njegov brat jos vise lozi a kosarkaska inteligencija mu u minusu. Inace utakmica za uzivanje.

Nekako sam zeleo da Turci iznenade Amere ali bi onda mozda Grci izbegli Amere. Bas sam ocekivao Osman da pogodi bacanja ali eto i on je sonja.
Korisnikov avatar
By Gaja
Da bre, prebacio sam skroz. :D
Na utakmici Brazil Grcka se vidi koliko je bitan kvalitetan centar, ni plej ne moze nista da uradi kada nema sa kim, osim ako je klasican poenter. Kada je Varezao izasao u drugoj cetvrtini tad se Brazilci i raspali. Zato posle nije izlazio celo drugo poluvreme.
Inace danas sranje sve tekme osim nase. Mnogo kvalitetnijih ekipa ima u "drugom kosturu".
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]