Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By BogdanB
A spomenik djeneralu drazi nista, a?

Koliko ce ljude biti sramota, pokazAće koliko ce se na dan utakmice slikati pored, a bice mnogo slika

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By The Answer
BogdanB napisao: Pon Avg 26, 2019 8:34 pm A spomenik djeneralu drazi nista, a? Slika

Koliko ce ljude biti sramota, pokazAće koliko ce se na dan utakmice slikati pored, a bice mnogo slika

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Koliko je mnogo od 50 000? Da odredimo granicu plus minus
Korisnikov avatar
By Lucky
Mutinjo napisao:Ja mozda preterujem, ali veci debilizam nisam odavno video. Bukvalno zelim da verujem da je skrivena kamera. Da ne poverujes sta sve nekome padne na pamet. I ne samo to, nego cak I realizuju ideju. Nestvarno

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Baš će lijepo da se slaže sa "mini Gazimestanom" SlikaSlikaSlika
Predlažem na svakom ulazu na tribinu po par gipsanih lavova i labudova ili nešto drugo što je više u skladu sa srpskom istorijom i tradicijom.

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:kome li je pala na pamet ovakva ideja? :roll:
Vođama..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
Lucky napisao:
Mutinjo napisao:Ja mozda preterujem, ali veci debilizam nisam odavno video. Bukvalno zelim da verujem da je skrivena kamera. Da ne poverujes sta sve nekome padne na pamet. I ne samo to, nego cak I realizuju ideju. Nestvarno

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Baš će lijepo da se slaže sa "mini Gazimestanom" SlikaSlikaSlika
Predlažem na svakom ulazu na tribinu po par gipsanih lavova i labudova ili nešto drugo što je više u skladu sa srpskom istorijom i tradicijom.

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока
Mini Gazimestan ima nešto što me raduje, česmu gde može čovek da se napije vode sa hladnog vrela.. Slika

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
Ne verujem da mogu za ovo..
  • 1
  • 958
  • 959
  • 960
  • 961
  • 962
  • 1000
Takmicenja mladjih kategorija