Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By milanezija
Los turnir jeste imala ali reci da je netalentovana...

Uskokovic je izgubio sezonu povredama, Vulikic je tek ove godine dobio priliku u Dinamiku, Miskovic je jednostavno odigrao los turnir, i boljima se desava.

Marjanovic se nije razvio kako treba, nije on u Barsi zavrsio svojevremeno zbog lepih ociju

Ostalo je sve radnicka klasa u ekipi

Pecarskog ne racunam jer je mladji i ne bi ni video ovo prvenstvo da imaju krstenu peticu u godistu, ili da Balsa nije otkazao
Korisnikov avatar
By djokonda
Ovo je manje-više ekipa koja je 2017 osvojila U18...ok, bili su tamo u sastavu još i Petrušev i Koprivica, ali je Koprivica imao zanemarljivu minutažu, a Petrušev je igrao drugu peticu (menjao Pecarskog)...najveći deo tereta tada izneli su Mišković (MVP turnira), Pecarski, Momirov i Uskoković. Svi oni su igrali i ovde. Mišković i Uskoković su debelo podbacili i to je verovatno glavni razlog ovog debakla...da li je to stagniranje ili prosto loša forma na ovom turniru teško je reći.
By Bojdo
nače, Smailagić je izjavio da će se rado odazvati Đorđeviću ukoliko dođe poziv. Tako da je vrijeme da se stavi tačka i na ovu temu koja je uglavnom na forumaskom nivou bila aktuelna bez jakih osnova.

Izjava:

"Bilo je poziva, ali sam imao obaveze u Americi i jednostavno nisam stigao. Sada čekam poziv selektora Đorđevića, kojem ću se rado odazvati. Nisam se čuo sa njim, ali sam pričao sa Bogdanom Bogdanovićem, koji mi je poželeo puno sreće i poručio: "Vidimo se na terenu!"
Korisnikov avatar
By djokonda
Mislim da ova dva takmičenja (u19 i u20) dosta jasno pokazuju u kom pravcu će ići karijera Pecarskog...on će biti igrač sa odličnim statistikama u prosečnim timovima. Meni je zanimljiv podatak da je on u U19 reprezentaciji imao najniži +/- (3.7) od svih igrača koji činili standardnu Bućanovu rotaciju (Mićović, Trifunović, Paunović, Pecarski, Petrušev, Ilić, Cerovina, pa čak i Ćubić koji je igrao u proseku manje od 10 minuta po utakmici). U U20 mu je +/- u minusu (-0.4), a od njega gori indeks imaju Marjanović, Jovičić i Vulikić...čak i očajni Uskoković i Mišković imaju bolji +/- indeks. Lepo bi bilo kada bi negde mogla da se nađe statistika o razlici o broju poena na 100 poseda koje ekipa prima sa i bez Pecarskog u igri.
Korisnikov avatar
By Lepus
Ovo je baš katastrofa. Popovića otjerati u tri lijepe, a ovo takmičenje detaljno analizirati. Nadam se da će neko to i odraditi.

Jbt, tzv. Kosovo i mi možemo da se sastanemo sljedeće godine.
By forfang
Kadeti ostvarili drugu pobedu na EYOFu. Srbija-Hrvatska 102:57( Djurisic 15 poena, Radovanovic i Jovic po 14). Fino deluje ova generacija zasad, videcemo kako ce to izgledati na EP.

Sent from my SM-J530F using Tapatalk
  • 1
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 354

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]