Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska

Опет се преноси кладионица, зар нисмо већ причали о томе?

Која црна продаја, немој да лупаш Богдане.

By grobiale
  1. Boutrajt, Nikolic, Trifunovic
  2. Todorovic, bek ubica, Milosavljevic, Jaramaz
  3. Zagorac, Lucic
  4. Macvan, cetvorka tipa Maceo Baston ili Lorens Roberts, Stefan Jakovic, Tanaskovic
  5. Raduljica, Otelo Hanter, Pecarski
Korisnikov avatar
By Zex88

I jedno 10 milki budžet.. Kako planiraš minutažu da raspodelišs, svako po 5 minuta?

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Poska

Рутински са Пазарцима, клинци нису били лоши, нарочито Пецарски. У четвртак последње коло са Слободом.

Оно о чему сам писао, сетио сам се да погледам. Прва петорка са ЕП за младе, Петрушев и Француз су на колеџу, који не може да се пореди са игром са сениорима и где је Петрушев имао за нијансу већу минутажу од Пецарског и 3 утакмице више за сада. Литванац не игра уопште, док једино онај Рус игра за Автодор, али је он играо и за други тим, мада нећу му оспорити, имао је добру минутажу, играо је ВТБ лигу, онај Фибин Еврокуп не рачунам, тако да ето, само је он имао већу улогу од Пецарског ове године, мада они су завршили као 11 у лиги, тако да не знам какав је остатак тима. Није Пецарски уопште лоше прошао, то је оно о чему сам причао од почетка.

Korisnikov avatar
By Drex

je l istina da nas napušta Pažin? U početku mi je bilo indikativno što nije registrovan za Superligu, ali izgleda da je došlo do nekih razmimoilaženja...

By milanezija

Priča je da je odbio profesionalni ugovor i da će u FMP. A sigurno bi dobio minute da je bio pametan kao što su i Trifa i Pecarski i Tanasković. I Stefanović je isto jedan meč igrao, mislim da samo Tarlać od registrovanih nije igrao

Korisnikov avatar
By Zex88

Ukljucio sam se u 4/4, Partizan je ofanzivni skok drzao,bas je lose ostalo izgledalo..

Mozda i kljucan detalj je sviran prekrsaj na sutu Jeremica za 3... Ne deluje mi kao faul..

Ono sto mi se dopada je to su Uskokovic i Djordjevic bili odlicni.. Krivo mi je sto Djordjevic nije malo visi..

EDIT: Ali mucke provokacije na kraju.. :lol: :lol: :lol:

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=J4gLFCIuYXw[/bbvideo]

• 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 166
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]