Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:Cek brate, koga sam propustio?
Gale se ne racuna.... :lol:
Hahahahaha,kad se ne zadavi.
Skoro je pisala na temi kkp,al mi mozak sad stao..Znam da je Gale pozdravio drugaricu. :D
Korisnikov avatar
By Antoine
username999 napisao:Svaka čast za forum, pravi sportski!

Da se nadovežem, volim ovaj hit http://www.youtube.com/watch?v=tDl3bdE3YQA :)
Aaaa, Edie Brickell :clap:
Stvar je skoro toliko dobra da ne smeta što su reči za pesmu niđe veze :)

Dobrodošla i sa moje strane.

@zex, karabu
Jozy21 je još jedna dama. I Jaku ste zaboravili :angelic-little:
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
aaa stepenwolf takoe Kole.Setih se danas madness-our house,ali oni mozda ima jos sta dobro.ipak mislim da ovaj nosonja nema:
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
edit:
da mutinjo,down under,to je to po definiciji.knofi bi verovatno rekao da oni imaju 60 hitova vise od alice in chains :happy-smileyinthebox:
Poslednja izmena od Shomy_lee_jones u Pon Mar 04, 2013 11:20 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
80te su rudnik one hit wondera, kolko oces.
Korisnikov avatar
By Gale
Haha

Mislio sam da smo usaglasili "Ladies Emergency Drill" , tj. postupak u slučaju najezde dama na forum ( koja će da se dogodi kad- tad, ne možemo ovako rasni da ostanemo dugo neprimećeni) : Dakle, u slučaju najezde dama, vaša uloga je da me hvalite okolo.Car, sjajan dečko i tako to. A šta ste vi uradili juče,tokom generalne probe koju je spontano pružila 999 ? Rekli da sam dama i hermafrodit. Buzdovani jedni!

'Oću da ste navežbali proceduru za ubuduće bez -greš-ke, da ne bude ovakvih, nesrećnih, zabuna. :D

999, dobrodošla.
By Knofler
Ajaoo lorde, jesmo kiksnuli. :(
Mada kapiram da jos imas sanse, ipak te vadi begovsko porijeklo ako nista drugo :D
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Knofi aj da se igramo igre 5 najboljih pesama queena,bez bohemian rhapsody( i bez googla :mrgreen: ).wanna?
edit:mozda ipak bolje najdrazih,ti ces ionako shvatiti to kao najboljih ;)
Poslednja izmena od Shomy_lee_jones u Uto Mar 05, 2013 12:18 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By Knofler
Evo mojih 5:

1. We will rock you
2. A kind of magic
3. I want to break free
4. Show must go on
5. Killer queen
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11