Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Peja

Samo da se ogradimo od rečenice koja će verovatno uslediti u skorije vreme bilo od navijača Budućnosti bilo od Grobara a to je
"Zvezda je dobila ubedljivo jer je Budućnost bila uplašena za živote igrača i igralo se u atmosferi linča kakva nigde nije bila"

1. Ta atmosfera se ni po čemu nije razlikovala od one u PG kako u ovom plejofu tako i prošle godine.
  2. Dobijali smo preko 20 razlike i u prethodnim mečevima, čak i u PG u regularnom delu.

@Grobi, za Repešu se apsolutno slažem, ne znam kojom magijom on dobija ovako jake timova na vođenje, čovek je zasrao svaki tim u poslednjih x godina.
Sećam se Armanija iz 2015/16 kako su skupili jaku ekipu i doveli njega, isto tako Budućnost. Ne znam s kim bi ga uporedio, neko je spominjao Mutu ali mislim da Muta bar ima neki stil i šmek kako u igri tako i u ponašanju, ovaj je totalno bezličan.

Korisnikov avatar
By Zex88

Repeša podneo ostavku..

Kao i većina hrvatskih trenera /igrača, imaju više dobar marketing i veze nego što imaju kvaliteta..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

By grobiale

Posle Jugoplastike na prste jedne ruke mogu da se izbroje vrhunski igraci iz Hrvatske. Vujcic, Giricek, Bogdanovic, Saric(a i oni su diskutabilni sem Vujcica)... Od ove cetvorice je jedino Vujcic lider i pobednik, ali i on je imao srecu da igra u jednoj od 3 najbolje ekipe ikada u istoriji evropske kosarke, u onom strasnom Makabiju.

Korisnikov avatar
By Zex88

Hit veceri.. Izadji mala.. :D

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=sQEDJC-x5OU[/bbvideo]

By milanezija
Zex88 napisao:

Repeša podneo ostavku..

Kao i većina hrvatskih trenera /igrača, imaju više dobar marketing i veze nego što imaju kvaliteta..

Sad kad im postane selektor pa okupi ekipu: strani plej Ukic Babo Saric Zubac Zizic Bender Simon itd

A @Valderama u fazonu ovi uzimaju zlato ispred Amera :D

By grobiale
milanezija napisao:
Zex88 napisao:

Repeša podneo ostavku..

Sad kad im postane selektor pa okupi ekipu: strani plej Ukic Babo Saric Zubac Zizic Bender Simon itd

Ja bih voleo Zizica kod nas sledece sezone. A kada si spomenuo Ukica, on je najveci talenat bio koga sam gledao u zivotu. U Splitu sa 19 godina je razbijao, a posle Splita kao da je drugi igrac bio. Imao je fenomenalan sut, brzinu, ulaz, tehniku, ma sve... i sta se desilo sa njim posle zaista ne znam. 10 puta gori igrac je bio posle Splita.

Korisnikov avatar
By MileBL

Meni je Aca Trica na selektorskom mjestu hit kod njih, malo ko se moze loziti kao on a na kraju gola vada

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:
Zex88 napisao:

Repeša podneo ostavku..

Potpuno ocekivan scenario.. Nego,nema nam drugara iz PG? :D

By milanezija
Zex88 napisao:
milanezija napisao:
Zex88 napisao:

Repeša podneo ostavku..

Potpuno ocekivan scenario.. Nego,nema nam drugara iz PG? :D

Pao u katatonično stanje sinoc

• 1
  • 942
  • 943
  • 944
  • 945
  • 946
  • 1000
Takmicenja mladjih kategorija

Deluje mi da su visoki igrači već unapred određeni[…]