Mutina cuvena recenica: Ne mozes da dovedes Rakocevica a da postavis Haskija za trenera
![]()
Mutina cuvena recenica: Ne mozes da dovedes Rakocevica a da postavis Haskija za trenera
![]()
Hahahha, nisam čuo to.. 
Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ipak to pise sportando i treba uzeti sa rezervom
Odakle ti to da se sprema ozbiljna ofanziva na el, ko se to spominje od igraca pa kazes tako? Ja samo sad cuo za gagija
Nije istina da ce igrati za milione, vraca se u klub da povrati karijeru, on nama placa sto hocemo da ga primimo.
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Ja sam pročitao da je Partizan zvanično aplicirao za vajld kard, a mislim da imaju lepe šanse da dobiju.
Konkurencija je ALBA (inače Nemačka ima 2 mesta u koja bi mogla da upadne i ALBA) i neki klub iz VTB (oni već imaju 2 mesta).
Nadajte se da ALBA recimo uzme Nemačko prvenstvo i da EL odluči da im je više stalo do tima u centru Evrope (u sezoni kada će se najviše putovati do sada u istoriji EL) i koji će imati uvek pune tribine nego do neke legije stranaca iz Sibira koje će gledati samo najbliža rodbina.
Da sam grobar, ja bih poveravao u ovakav rasplet.
AJMO BRACO UZET AMERE
Spominje se tepic 
To je to, vracamo stare šampione da jurisamo na titulu ![]()
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Ne spominje se. Dao intervju samo gde je rekao da bi voleo da je igrao jos koju sezonu u KKP
Ja da se pitam Tepu u strucni stab
Alba iz Nemacke treba da igra Evroligu, ne verujem da Bamberg ima sta da trazi u Nemackom prvenstvu, a ako se ne varam imaju i neki ugovor sa Fibom, zato i nisu igrali Evrokup ove sezone.
Jedino se bojim da ne daju Turcima nekim, jer imaju samo 2 tima u Evroligi, a dosta love.
Rusi su u najboljem polozaju, ali su daleko gostovanja, plus prazne dvorane...
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
milanezija napisao:Ugovor sa Fibom sa klauzulom da izadju ako udju u EL
FIBA bas mocna kad im je dala takav ugovor. Sluze sa sprdnju.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
BogdanB napisao:Spominje se tepic
To je to, vracamo stare šampione da jurisamo na tituluPoslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Još Danilo Anđušić i pali se mašina ![]()
AJMO BRACO UZET AMERE