Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MileBL

Nisam siguran da je Bitadze tu nesto puno bitan, treba se rjesiti ovih stranaca u Buducnosti koji im vise uopste ne trebaju, kontam da ce ih proslediti u Spaniju kao sto je prosle sezone nasao klub za Enisa i Milka Bjelicu

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88

Evo i snimka incidenata... Covic platio ekipu da se siri po terenu..

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=SMOA-kfvsTU[/bbvideo]

Podgorica na steroidima.. Gledao sam derbije sa mnogo gorim ponasanjem navijaca..

Korisnikov avatar
By BogdanB

Realno, bolje da nisu ni izlazili na parket, bolje 20-0 nego u sve tri utakmice u pioniru te nabijaju stoka razlikom.

Koliko je buducnost smesna ekipa, pokazali su time sto su doveli repesu koji je jad i beda od trenera. Muta nikolic u ovom slucaju za bogate

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By djokonda

Ma jasno je posle 3. utakmice bilo šta će biti u Bg-u...zato sam ja gledao Trentino-Lube. Inače, ako je neko zaslužio ove godine da osvoji ABA to je Zvezda...ubedljivo su najbolji bili tokom sezone, na vreme su sklopili ekipu i to je najvećim delom sezone jako dobro izgledalo. Fajea ako mogu obavezno da produže...teško da će takav profil igrača naći u Evropi.

Korisnikov avatar
By Peja

Budućnost jednom rečju pojela govno ove sezone.

Okupili ok sastav na početku i onda kod prve krizne situacije su oterali sve dobro što ih je krasilo prošle godine (Džikić + izbacivanje par domaćih igrača iz rotacije i gubljenje hemije i atmosfere) i onda na sve to doveli par stranih individualaca i čuvenog Repešu i raspali se kao Zvezda prošle sezone.

Mislim da im sledi par godina konsolidacije i vraćanja uloženih para.

By grobiale

"Ono što je bilo na početku to je bilo nešto zbog cega sam jako brinuo. Na prljave akcije koje su se dešavale u Pogorici morala je da usledi reakcija.
edit:Ovo je deo izjave Nebojse Covica i o da je drzava Srbija normalna, a ne kurton od drzave u svakom smislu, ovo govno smrdljivo, nemoralno, ljigavo i sve najgore sto krasi coveka bi odmah bilo procesuirano, jer se iz ove recenice jasno vidi da je on organizator najsramnije utakmice odigrane u istoriji evropske kosarke. Da ulaze navijaci i napadaju igrace, da gadjaju ciglama igrace na terenu i uzvikuju onakve stvari, ono do sada nije vidjeno. Igraci Buducnosti nisu trebali ni da se vracaju na parket, a posle vracanja svemu onom na terenu je prethodilo ono sto je Covic organizaovao. Inace pobeda cista kao suza, a Repesa da se ubije odmah!

Korisnikov avatar
By Zex88

Ciglama nisu gađani, a šta je to uzvikivano što se nije nikad čulo?

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

By grobiale

Nikada necu razumeti kako opstaju ovakvi treneri kao Repesa. Da imas ovakav tim, a da ne igras nista, pa jbm ti i kosarku i sve. Pa on je jedva uspevao i sa onim strasnim Fortitudom: Vujanic, Bazile, Delfino, Daglas, Belineli, Galanta, Smodis, Motola, Mancineli, Lorbek, Van der Spigel... da osvoji nesto. Epska prevara, dunster i neznalica.

• 1
  • 941
  • 942
  • 943
  • 944
  • 945
  • 1000
KK Partizan 2025/26.

Ništa se meni ovo ne sviđa, u sred finalne […]

KK Crvena Zvezda 26/27

И кренуло се. Нови уговор за Дејана Давидовца на […]

Takmicenja mladjih kategorija