Stare teme
By milanezija

Nisam ni u to vise siguran:
Alba/Bamberg ce ici kao 2. iz Nemacke, a cisto sumnjam da ce trecem dati licencu
Turci imaju samo Dacku i Galatu uz ova 2 a ne zna se koja je losija i finansijski nestabilnija, ne verujem ni u to, ostali su Fiba
Spanci nemaju mesta
Italijani sem EA7 nemaju nikoga a i imaju ugovor sa Fibom
Francuzi, Grci svi imaju ugovore sa Fibom
Ostaju VTB i ABA, meni je nada da bi Aba mogla dobiti to sto sa odlaskom Asvela i Valensije pa i verovatno Albe u EL, EC ostaje bas osakacen, pa nisam siguran koliko ce hteti nekome iz trija LOKO/Himki/Uniks da daju to visak mesto plus Aba je pozeljnije i putovanje sto u sistemu od 17 gostovanja i nije zanemarljivo

Mene ne bi iznenadilo da BG ima 2 predstavnika dogodine u EL, posebno jer Buducnost nista nije doprinela ove sezone, ni igrom, ni navijanjem, ni nekim talentima, sve ono sto veciti ponude uvek

Korisnikov avatar
By Peja
milanezija napisao:

Nisam ni u to vise siguran:
Alba/Bamberg ce ici kao 2. iz Nemacke, a cisto sumnjam da ce trecem dati licencu
Turci imaju samo Dacku i Galatu uz ova 2 a ne zna se koja je losija i finansijski nestabilnija, ne verujem ni u to, ostali su Fiba
Spanci nemaju mesta
Italijani sem EA7 nemaju nikoga a i imaju ugovor sa Fibom
Francuzi, Grci svi imaju ugovore sa Fibom
Ostaju VTB i ABA, meni je nada da bi Aba mogla dobiti to sto sa odlaskom Asvela i Valensije pa i verovatno Albe u EL, EC ostaje bas osakacen, pa nisam siguran koliko ce hteti nekome iz trija LOKO/Himki/Uniks da daju to visak mesto plus Aba je pozeljnije i putovanje sto u sistemu od 17 gostovanja i nije zanemarljivo

Mene ne bi iznenadilo da BG ima 2 predstavnika dogodine u EL, posebno jer Buducnost nista nije doprinela ove sezone, ni igrom, ni navijanjem, ni nekim talentima, sve ono sto veciti ponude uvek

+1

Slažem se, baš sam zato i postavio pitanje.

Pošto Španija otpada, pritom su već povećali za 2 učesnika, osigurali su Bajern i Asvel, na kraju se dođe do ovoga da osim nas i VTB oni i nemaju neki izbor..
A Partizan u srcu Evrope, navijači + tradicija + Trinkijeri na klupi, verovatno će uleteti i neke pare...
Po meni to nije nerealno, naročito posle Miškove izjave, on je uglavnom oprezan i ne najavljuje nešto što ne može da se desi...a rekao je da postoji šansa za ABA i da se to na tome radi..

Zamislite samo dva derbija tokom regularnog dela , u Areni 22 000 ljudi!!

Korisnikov avatar
By MileBL

Dobija KKP 100%, puni su para kao blata, evo Ostoja kaze da sve placa na vreme, sa tim se ne moze pohvaliti veliki broj EL timova.

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
By BogdanB

Naravno da ce aba imati dva predstavnika jer olimpijakos ulazi u istu

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88

Ko je ono bese pisao da ocekuje Dragana? Ozbiljni milioni se sipaju.. :P

https://twitter.com/Sportando/status/1120445743536455680
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:

Jebali te milioni

Kontam da Gagi izlazi oko 250k + bonusi i da bi bio jedan od 2-3 najplacenija

Nije u soldima sve :D

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=TTMBFOnBPf4[/bbvideo]

Ozbiljna ofanziva se sprema za EL.. Bice zanimljivo leto..

Korisnikov avatar
By Zex88

Jesu... :D Tad dali Lazicu da vodi tim.. :roll:

Za vaseg trenera idealna pesmica.. :P

• 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 166

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]