Bilo bi lepo da Žoc i Piroćanac uzmu, još od one DUdine titule Olimpijakosa mislim da nismo imali 2 trenera na F4
Bilo bi lepo da Žoc i Piroćanac uzmu, još od one DUdine titule Olimpijakosa mislim da nismo imali 2 trenera na F4
To je to.. 
Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Jel se zna kad krecu tekme?
Svaka čast Žalgirisu, ovo je dokaz da prošla sezona nije bila slučajnost a i Šarasova odluka da ostane u Žalgirisu je dobila neki smisao.
Žao mi za Oly/Milano , pre svega zbog naših igrača koji su tamo u odličnoj formi, ali jbg.
Što se tiče plejofa, slažem se sa Milanezijom, dakle Cska i Fener prolaze (3 0 ili 3 1 nebitno) a ova druga dva para će biti klanje, mislim da svako može otići na F4, ja svakako navijam za Barsu od početka sezone a voleo bi i da PAO izbaci Real).
AJMO BRACO UZET AMERE
Armani najgora ekipa u istoriji Evrolige, ne zasluziju Evrokup da igraju
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Nisu mi oborili tiket, nego godinama unazad imaju ogroman budzet, a ekipa divlja.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Meni se svidja sto sastavljaju ekipu koja moze igrati na kos vise, oni stvarno imaju igrace koji imaju veliki napadacki potencijal
Citam da planiraju dovesti Sarasa na ljeto, eto prilike da naprave nesto vise sa jakim karakterom na klupi
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]