Stare teme
By milanezija

Gagicu zelim sve najgore u zivotu.

Mislim da ovo nikad nisam napisao za 7 godina ovde, ali ovaj put je neophodno

JE*EM TI SVE MALOUMNO

E sad o utakmici, mnogo vise pozitivnih stvari nego negativnih al tacno se vidi da nismo ocekivali da im Junior, Dobric i Davidovac vode igru pored 7 stranaca

I najbolja Vanjina utakmica u KKP (ne racunam Zadar i tu boraniju) i ovako da se zavrsi zbog jednog imbecila. A i ovaj je mogao bez onoga polovinom trece to ih je i vratilo u mec

Korisnikov avatar
By Pavac

Gagica necu da komentarisem ali pejdz i onaj pas na bandzu........

Daleko je ovo od gotovog, mislim da sledecu sigurno dobijamo a onda opet sibanje i przenje u trecoj..

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

By milanezija

Veći problem od Pejdžovog pasa je bio što je razigrao Juniora al ajde, nije nas koštalo to toliko. A ovaj smrdljivac sa nesportskom je i te kako. Ajde da je zakačio po ruci nego drži čoveka :doh:

Ne pamtim kad sam bio iznerviran ovako. 44 minuta skroz smiren, gubili, dobijali, okretali mi, okretali oni, skroz smiren. I onda me ovaj mentol dovede u predinfarktno

Korisnikov avatar
By Pavac

Ako je dzile uspeo da digne ekipu nakon poraza od 35 razlike dicice se igraci i iz ovoga

Pokazali su da smo bolji i to je to, okrecemo ovo

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
By Poska

Није Гагић крив за пораз. Тим је изгубио меч.

Мора много боља одбрана, ту смо заказали. Надам се и да смо се навикли да примамо тројке после корака, да нас не изненађује више. Новици је отишао зглоб, не зна се тежина још. Да је била боља одбрана, рекао бих да смо играли преко реалних могућности, пошто није, били смо близу максимума. Мислим да нећемо имати притисак ни у другој, растеретиће то тренер. Терај даље.

Да не заборавим, онај прекид је лоше утицао на нас, имали смо моментум. Такође, буде ли прекинут меч у суботу, моментално напустити терен!

Korisnikov avatar
By BogdanB

Mi smo u zadnjih 20min (15+produzetak), primili malo preko 60p....

Ma sta napustati,osim ako je to taktički na 14min

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88

Ha, +8,mi imamo kontru, Belošević prekida.. Posle prekida, mi ne uradimo ništa, Partizan ode na +10..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Poska

Ту није било пуштено време за напад, зато је било заустављено.

By milanezija

Stao sat, moralo je da se zaustavlja, stajalo je 22 samo mi nije jasno kako ste imalo samo 8 sekundi za napad posle

I realno, za vredjanje ce biti stvarno zalosno ako budu prekidali a Novica danas 80% vremena na tapetu. I generalno lose navijanje bilo je ili Novica ili cutanje uz poneko zvezda zvezda. Mislim da je samo na nasih +11 bila pesma neka

A vala kad pomislim na nasu kakofoniju glava me zaboli

• 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 166
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]