Stare teme
Korisnikov avatar
By Lika
Lucky napisao:

A šta kažete na Lazićevo gaženje po zglobu Renfroa?

Послато са Redmi 4 уз помоћ Тапатока

Po danasnjem kriteriju faul ko' kuca.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Pavac

Kad je bio na blizu trice bilo je 2-3 sekunde

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

By milanezija

Ma budalastina. Ako ti je trener tajmaut ranije rekao sut za 3. Akcija nije dala ishod, dobijes novu sansu. Znaci sutiraj opet, posebno jer je njehov levi ulaz kljakav i u normalnoj situaciji a kamoli ovako.

Lazic je meni izgledalo da je uhvatio za nogu Renfroa a ne loptu, ali nisam siguran bio zbog loseg strima. A ovo za zglob me ne bi nista iznenadilo

Sve pohvale Jaramazu, onu stepbek trojku sam izneverovao

Korisnikov avatar
By Zex88

Lazic je nagazio na zglob Renfroa..

Korisnikov avatar
By Zex88

Sad sam gledao poslednji napad,isteklo je vreme,nije Vanja sutnuo pre 0.0 na satu..

Odlican Lazic koji je skocio vertikalno..

EDIT: Sad vidim da je ipak malo gurnuo ruke napred,e sad,da li je pre zvuka isteka vremena i da li je po ruci?

Korisnikov avatar
By MileBL

Ma nije bilo sanse da sviraju faul, pa znas koji bi kurslus nastao da je opet svran faul u poslednjim sekundama

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
By Pavac
MileBL napisao:

Ma nije bilo sanse da sviraju faul, pa znas koji bi kurslus nastao da je opet svran faul u poslednjim sekundama

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Pa to i ja kazem, bolje trojku da je opalio, mozda bi ga usralo.. ovako ako je isao na 2+1 ili samo 2 onda nema grama mozga..

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

By milanezija

Ljudi, o cemu pricamo mi. Ako ti trener tajmaut ranije kaze da ides na trojku. Ne realizujes napad. Dobijes sansu za nov sut. Pa koliko glup moras da budes da ides na dvojku pa sve i da je usla. Nama su sva 3 centra imala 4 penala ako ne gresim, verovatno je zato Trinkijeri i isao na trojku ali Vanja je Vanja...

Sta mislite jel bio faul Odza na Jaramazu ili je samo malo remplovanje pa mu je pobegla lopta. Ja i dalje nisam siguran. A za Vanju na prodoru mu ne bih ni ja sudio pa sve i da je polomljen. A i ki*u bi dao 2 bacanja

• 1
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 166
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]