Pavac napisao:auuuuuuu.....
ovako nisam divljao jos od jang bojsa
a jos sam pod utiskom
Vidi se da si mlad, nisi rastao uz trofeje ![]()
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Pavac napisao:auuuuuuu.....
ovako nisam divljao jos od jang bojsa
a jos sam pod utiskom
Vidi se da si mlad, nisi rastao uz trofeje ![]()
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
tvrda tekma, ali i dobra...
ono u sta sam bio siguran, kad smo poveli ono 7-8 razlike da cemo povesti jos i lagano privesti kraju mec..
onda kad su oni poveli mislio sam da necemo uspeti da se vratimo
jel bio faul napadu renfroa nad fićom kad je renfro dao trojku?
Meni je ono čist faul u napadu.. Ne može biti ništa..
Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ono je klasicna sjtyacija ili faul u napadu ili tehnicka za flop. Isto kao 2minuta ranije Cirbes i Vanja kad se Vanja odbio od bloka i Beron zveknuo trojku. Ne moze da bude nista
Ајде неко ко познаје правила боље од мене.
Добрић промашује друго слободно бацање и учествује у скоку за лопту. Може ли то ? Није ли то лопта за Партизан ?
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti.
Može naravno ako nije ušao prerano, a mislim da nije. Zato je Cirbes prerano uleteo koliko sam video na ovim snimcima
Može naravno, ne sme samo da krene pre nego što lopta udari u obruč..
Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
a cekajte
ako je trinki rekao dzoku da promasi drugo a onda mu rekli sa klupe da zvezda ima tajmaut onda mu je rekao da ga da?
kakve to veze ima, da je drugo samo nabio na obruc isteklo bi vreme jer se tajm moze u sred napada moze samo u nba uzeti? kod nas je potreban prekid igre za tajm?
i meni je logicnije bilo da drugo namerno promasi
Pavac napisao:ako je trinki rekao dzoku da promasi drugo a onda mu rekli sa klupe da zvezda ima tajmaut onda mu je rekao da ga da?
Ništa meni nije jasno šta si ti hteo reći, posebno jer si posle dobro objasnio deo gde ne može TO da se traži ako nije koš