Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska

Само да наши момци не подлегну неком вештачки изазваном притиску резултата или фаворита, јер то свакако нисмо. Да ми данас одиграмо нашу игру, добру одбрану и енергију, па за колико буде довољно видећемо.

Не треба ни на тренутак сметнути са ума да овде наступамо ослабљени.

Korisnikov avatar
By Zex88

Branite trofej, pojačali ste se pred kup, mi bez dva igrača u reketu,od toga nam je Faje ključan za odbranu i skok, imaćete domaći teren, igrate bolje..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

By milanezija

Zasto imamo domaci teren?

Sa ostalim se slazem, i ja mislim da je ovo prvi derbi jos od 2014/2015. negde gde mogu da kazem da smo favoriti. Blagi, ali favoriti

Korisnikov avatar
By Zex88

Pa ove naše navijače ne zanima izgleda Niš..

Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:

Branite trofej, pojačali ste se pred kup, mi bez dva igrača u reketu,od toga nam je Faje ključan za odbranu i skok, imaćete domaći teren, igrate bolje..

+1

Korisnikov avatar
By Poska

Очигледно да вам је онда потребно друго занимање, пошто букмејкери не мисле као ви, а они ипак живе од тога и рекао бих мало више знају око одређивања фаворита.

Korisnikov avatar
By Peja
Poska napisao:

Очигледно да вам је онда потребно друго занимање, пошто букмејкери не мисле као ви, а они ипак живе од тога и рекао бих мало више знају око одређивања фаворита.

Partizan 2,70
Zvezda 1,55

Iskreno, nisam očekivao ove kvote..

Korisnikov avatar
By Zex88

Fazon manja kvota na Megu bila..

Korisnikov avatar
By Peja

Au jbt kad ovako nervozno igramo i jedni i drugi (2/9 Partizan, 1/12 Zvezda za tri) ovako "nebitan" kup, kakvo će tek rokanje da bude u plejofu ABA..

• 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 166
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]