Stare teme
By milanezija

Teodosic je pauzirao 2017. Prosle bi igrao da je imao dozvolu kluba. Igrace ove. Nigde veze nemaju Markovic i on sa te price. Markovic je 3x izraubovaniji od Tea

Korisnikov avatar
By Zex88

Pod 1,Teo nije propao fizicki.

1. Teu nacin igre dozvoljava da igra mnogo duze nego drugima jer on svoju igru nikad nije bazirao na fizikalijama.. Njemu ne treba da bude Rouz ili Kobi da bi igrao,pogotovo u Evopi,mislim jedan Uertas se i dalje pita a za njega je Teo manimal..
  2. Teo je propustio jedno takmicenje posle Rija kad smo imali tu srecu da nam se povredi 10 igraca a Jokic odbije.. Ove zajebancije od kvalifikacija ne racunam..
  3. Marko Keselj nikad u karijeri nije naucio da vodi loptu i to je njegov najveci problem.. On je dobar suter,los odbrambeni igrac i los skakac..Njega je sut prodao u Oli,nakon toga nikad nije zaigrao ozbiljnu kosarku..
  4. Covek je odigrao milion teskih meceva u gorim atmosferama,pa je znao da bude najbolji na terenu,najbolje je da ce igrac takvog kvaliteta i iskustva da ima problem sa atmosferom u Moraci..Malo zaboravljas ko je..Pa majku mu,zapusteni i naduvani Markus je u onakvoj atmosferi uzeo loptu i nanizao 17p kad je bilo biti sve ili nista..
    No,eto videcemo brzo Tea pa cemo videti ko je blizi istini..
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:

Teodosic je pauzirao 2017. Prosle bi igrao da je imao dozvolu kluba. Igrace ove. Nigde veze nemaju Markovic i on sa te price. Markovic je 3x izraubovaniji od Tea

Upravo..Secam se 2013 se ukocio,nije mogao da stoji..

Zex88 napisao:
milanezija napisao:

Upravo..Secam se 2013 se ukocio,nije mogao da stoji..

Mislim da je i 14. stalno imao pojas kad je na klupi

Korisnikov avatar
By Peja

Videcemo, to i ja kazem.

Iskreno bih voleo da vi budete u pravu i to sledecim redom:

Nek prvo dodje u Zvezdu, pa da izborimo EL, pa nek se onda sprda za highlights-e u nasoj ligi i nek postavi neke rekorde a onda nek nas odvede do zlata (ili bar finala) na SP, pa posle toga neka potpise neki bolestan ugovor sa CSKA ili Fenerom i nek igra do 40te.

Ja bih to najvise zeleo. Uskoro ce zaigrati, prvo u ovim prozorima a onda ce traziti valjda i neki klub pa cemo videti.

Korisnikov avatar
By Zex88

Moguce.. Nema sta Stef nije zeznuo,a ledja su najgora stvar.. Zbog toga je originalni Peja najvise i patio..

Korisnikov avatar
By Zex88

Ih kakav si.. Šta ti fali da gledaš majstora već ove godine? :)

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Peja
milanezija napisao:

Samo da dodam za novine da ja NE ZELIM Tea u Zvezdi :D

Bar ne dok ne dodje kao Rakoc sa 40god da se izdrkava za basnoslovno cifru

Kako si naivan, pa jel nisi cuo Zexa, da ce Teo i sa 40 igrati kao sa 28 :lol:

Korisnikov avatar
By Zex88

Hm,neko translejtuje pricu..

• 1
  • 29