Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Poska

Какав је овај мали? Имаће сви прилику да играју у Младости сениорску кошарку за почетак, када се процени да је време.

Korisnikov avatar
By Lucky
PASULJ PASULJ napisao:

Mali iz Bijeljine je napravio katastrofalan potez.

Vrijeme ce pokazati. Cinjenica je da je prerastao ovaj dosadasnji nivo. U Partizanu bi trebalo da ima sasvim dovoljno prostora za razvoj u juniorima, Mladosti i, ako Bog da, u prvom timu. Ne znam kakva je situacija sa trenerima u mladjim kategorijama KKP ali za mene je dovoljno prisustvo Zareta Vucurovica.
Sa druge strane, vjerovatno je i ocekivana reakcija kluba (Buducnost BN) ukoliko nisu dobili nikakvo obestecenje. Pretpostavljam da zakonski i nemaju pravo na to, s obzirom da je u pitanju dijete od 16 godina, ali je KKP mogao to kulturnije da uradi, ako ni zbog cega a ono zbog eventualne buduce saradnje.
Ono sto mene, kao navijaca Partizana, raduje je da su poceli neki novi vjetrovi da duvaju u klubu.
A sto se klinca tice, i Simanic je ponikao u istom klubu i presao u Zvezdu sa 15 godina i uz sve uspone i padove poceo da pokazuje znakove zivota ove sezone. Ukoliko se iole planski bude radilo sa ovim klincima, Srbija bi mogla da ima velike koristi od ovih generacija.
edit:
http://mondo.rs/a1160192/Sport/Kosarka/ ... ljina.html

By forfang

Na kvalifikacionom turniru juniorske EL Makabi-Partizan 90:83. Kod Partizana najbolji Pazin sa 29, Tanaskovic i Stefanovic po 18 poena. Deni Avdija 31 poen za Makabi.

By Bojdo

Serbia U16 roster for TBF Tournament in Turkey:

Dejan Pavlović

Mihajlo Petrović

Srđan Popović

Ilija Milijašević

Marko Mihailović

Nikola Radovanović

Nikola Jović

Vuk Bošković

Matija Belić

Aleksandar Topalović

Marko Marković

Stefan Dabović

Filip Branković

coach: Miroslav Milić

Rosteru za turnir u Turskoj. Ozbiljan problem bi nam moglo predstvljati izostanak Vukcevica pod kosem, Vukcevic je trenutno mozda i najbolja četvorka u Evropi u svom godistu. Marjanovic se povrijedio.

Dakle, pod kosem smo dosta upitni prije svega skorerksi, visina je tu, tako da to vidim trenutno na ovom turniru, kao možda najslabije pozicije.

Najjači smo na niskom krilu zbog Radovnovića i Jovića, a imamo i nekoliko solidnih i dobrih plej-kombo bekeova( Petrovic,Milijasevic, Pavlovic) koji su dobri na lopti ali su vise orijentisani skorerski nego kreatorski, mada mislim da Pavlovicu trenutno najbolje odogovara čista pozicija SG. Matija Belić je niska četvorka, koja ima solidnu snagu, vjerovatno ce zbog izostanka dobiti jaku ulogu.

Sve u svemu, ne znam sta da očekujem u ovakvom sastavu. Vidjecemo.

• 1
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 354
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige