Peja napisao:Jel moguće da je i Brazil favorit protiv nas ?
kakve su kvote?
Peja napisao:Jel moguće da je i Brazil favorit protiv nas ?
kakve su kvote?
Valderama napisao:Peja napisao:Jel moguće da je i Brazil favorit protiv nas ?
kakve su kvote?
Srbija - 2,90
x - 8
Brazil - 1,67
AJMO BRACO UZET AMERE
Povreda Zelenovica i to sto smo mi izgubili 11 a Brazil 2 od Francuza su logicno doveli do tih kvota
djokonda napisao:milanezija napisao:Za ovu Dvojicu Jovica je Murinjo. Jovicin rukomet iz 2009. je nesto najlepse sto smo mi igrali otkad ja znam za sebe. E sad sto 10god nista nije radio i sto je se propio i popickarao sa pola tima je druga prica
2009? Tada nam je svako davao po 30 komada, igrali smo odbrane bez, a napad igrali kao i uvek sa Jovicom, 4 na 6...bukvalno bez krila...u napadu ukrštanje bekova i opali sa 9. Sreća naša pa smo igrali u grupi sa dve skandinavske ekipe koje isključivo 6-0 igraju u odbrani, ali zato smo pukli od Brazilaca koji su igrali nešto dublju i agresivniju odbranu. Vadio nas individualni kvalitet bekova (čitaj: sposobnost da zabiju sa 9) i to je to.
Igrali smo lepo 2009.
Čak i preko krila do povrede Nikčevića protiv Danaca (tada je Anđelković prešao na levog).
Tad je čini mi se i Dragićević bio u sastavu kao rezerva (koji je tad bio top igrač).
Mada, činjenica da smo tukli sa bekovima kao ludi, doduše kad imaš Vujina i Ilića pa i Bojinovića, to i nije neočekivano.
AJMO BRACO UZET AMERE
Sto se mene tice ako smo sposobni kao tad da damo svakome 30+ mozemo i da primimo 30+. Jesam bio klinac tad ali i dalje sam ubedjen da je to najbolji turnir koji smo odigrali od osamostaljivanja. Sem tog meca sa Brazilom ali zato dobijeni Norvezani u odlucujucem mecu, vredi i to nesto. Dance smo nesrecno ispustili, mislim da smo imali 6-7 razlike. Koliko se secam samo su nas Poljaci ugazili i niko vise
Isto sam pomislio. Ono što nije lepo je što nas ovi biju za sad.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Kako smo krenuli bice ovo lagan poraz. Orbovic pojma nema, daj Milica iz Metalopastike. I Vujic ocajan mora izmena pod hitno.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE