Teme o ostalim sportovima
By milanezija

Ja ne znam jer ne pratim toliko rukomet bas zato sto Arena ima 90% takmicenja i ne privlaci me jurenje strimova a i kad trazim tipa za F4 onda nadjem strane

Korisnikov avatar
By Peja

Večeras sa Francuzima.

Jesu oni i dalje strah i trepet? Ko je ostao od stare garde?

By milanezija

Zeleni zavrsio turnir, FRA nas dobila +11 tesko cemo proci na gol razliku. Sreca je sto su Rusi samo sa +7 savladali Koreju

Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA

U polju nešto i igramo, nije kao nekad da se 3 beka dobacuju do besvjesti.
Ali braćo, bolno je gledati naše golmane, pa njih lopta ni slučajno ne pogodi.

By milanezija

Pa kad ispada odbrana na svaku fintu i onda nam sutiraju sa 6-7 metara

Korisnikov avatar
By djokonda
milanezija napisao:

Za ovu Dvojicu Jovica je Murinjo. Jovicin rukomet iz 2009. je nesto najlepse sto smo mi igrali otkad ja znam za sebe. E sad sto 10god nista nije radio i sto je se propio i popickarao sa pola tima je druga prica

2009? Tada nam je svako davao po 30 komada, igrali smo odbrane bez, a napad igrali kao i uvek sa Jovicom, 4 na 6...bukvalno bez krila...u napadu ukrštanje bekova i opali sa 9. Sreća naša pa smo igrali u grupi sa dve skandinavske ekipe koje isključivo 6-0 igraju u odbrani, ali zato smo pukli od Brazilaca koji su igrali nešto dublju i agresivniju odbranu. Vadio nas individualni kvalitet bekova (čitaj: sposobnost da zabiju sa 9) i to je to.

Korisnikov avatar
By The Answer
Valderama napisao:

Ne vlada preveliko interesovanje za tekuće SP, što i nije čudno kad nam je reprezentacija dovedena do statusa topovskog mesa ili glinenog goluba.

Naravno, ogavna srpska tradicija da prati samo uspešne. Tako ćemo i košarkaše ne daj Bože nekad, pu!

Fudbal ne računam, oni nikad nisu bili uspešni ali se uvek prate, fudbal je druga dimenzija.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

By Tamerlan
The Answer napisao:
Valderama napisao:

Ne vlada preveliko interesovanje za tekuće SP, što i nije čudno kad nam je reprezentacija dovedena do statusa topovskog mesa ili glinenog goluba.

Naravno, ogavna srpska tradicija da prati samo uspešne.Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Nažalost, brate, tako je.

Korisnikov avatar
By Peja

Jel moguće da je i Brazil favorit protiv nas ?

• 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 146
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]