Teme o ostalim sportovima
By milanezija

Mi imamo celu ekipu koja ne igra a koja bi ovu ometlala sa 10 komada samo da ima krstenog trenera i srednjeg beka. Ljuba Vranjes je bio blizu ali splet okolnosti..

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC

A koju to celu postavu imamo, a da ne igra na ovom prvenstvu? Isto bi prosli da igraju i Nenadic, Vujin, Sesum... Jedino bi se nalozili bespotrebno.

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
A i vreme je da podmladimo ekipu. Fali Djukic na krilu.

By milanezija

Lepo sam napisao krsten trener i srednji bek fale toj ekipi za to lozenje. I kako ne fali, i dalje igraju: Nikcevic, Ilic, Vujin, P.Nenadic, Sesum, Toskic, Stojkovic, Milic, Abutovic

Stojkovic je sa 40god klasa za sve pivote
Ilic je bek kog smo tako jeftino potrosili
Vujin je zver ali mu je uvek trebao dobar srednji bek i dobre akcije za njega, nijedno imali nismo zadnjih 10god
Nikcevic je klasa za Ilice
Nenadicu treba trener koji bi ga ucinio korisnim po ekipu a ne da mu se glade jajca da je najbolji u univerzumu kao sto se godinama radilo
Sesum je kod nas cela veka imao pogresnu ulogu, on nije srednji bek i nije za prvu opciju, nego kad ne ide da opali 2-3 suta da preokrene
Milic je dobar golman koji ne igra zbog saveza, ali ajde i Cupara i Milosavljev su ok.
Abutovic je najbolji defanzivac sveta bio skoro ako ne gresim a kod nas ni na spisku, isto zbog raznih razloga

Jedine 2 osobe sposobne da hendluju ovo su bile Vuja i Vranjes. Prvog su zigosali nakon rapsada SCG-a a drugi nije imao priliku da nas vodi na duze staze.

Mi cak ni one 2 kvalifikacione sa Ljubom nismo bili toliko losi al zato one 2 za EP sa ovim buzdovanima na klupi raspad sistema

I jos nesto, podmladjivanje se radi tako sto na onu osnovu koju sam pomenuo dodas Cuparu, Milosavljeva, Djukica, Radivojevica, Marsenica i jos neke

Znaci moj sastav neki bi bio

Cupara Milosavljev Milic
Nikcevic N.Ilic V.Ilic
Djukic (povrsdjen) Radivojevic Vorkapic
M.Ilic, Sesum, Vujin, Nenadic, Abutovic, Zelenovic, Jovanovic (povredjen ako ne gresim) + neki srednji bek mozda i 2
Stojkovic Toskic Marsenic

Zadatak srpskog rukometa je deceniju bio da napravi ili nadje srednjeg beka. Mi sem one 2012. i Cuture to imali nismo

Vidim Francuzima je falilo nesto sto su postepeno podmladjivali i sto im je Omeje branio sa 40+ Eno Abalo sa 35 na SP, i opet ce nas masakrirati. Imaju bar jos 5 igraca tu sa 33+ ali mi moramo da posaljemo ovo jer je savez nesposoban, jer su nam treneri mentalno zaostala 2 lika pa je lakse da se vade na podmladjivanje.

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC

Vecina tih igraca je igrala redovno za reprezentaciju i nista nije pokazala, a pre svega pivotski tandem Stojkovic i Toskic. Stojkovic je bio i drugi, treci strelac LS, pa dodje u reprezentaciju i ne odigra nista. Pogotovu sto odbranu ne moze da igra. Toskic je bio borben, ali ni on nista nije pokazao.
Mislim da bi nam igranje njih i Nikcevica i Ilica donelo samo neko lozenje, a da nista ne bi uradili. Jednstavno su stari i vreme je da neko nov zaigra.
Strahinja Milic je ovog leta zbog kilaze otpusten iz svog kluba i mislim da je tek skoro nasao novu ekipu gde brani.
Sesum je propali talenat i ne vidim sta moze da pokaze.
Vujin nikad nista u reprezentaciji...

Jedino bih se slozio za Nenadica da je mogao da igra, ali izgleda da ne zeli. Sto se tice Nikcevica, ima mladjih krila i treba im dati sansu. Isto je vreme za penziju.
Jedino Nenadic i Abutovic sa tog spiska treba da igraju, jer je Nenadic napadacki odlican bek ,a Abutovic majstor odbrane. Plus Djukic na krilu.

TRENER NAM TREBA NOVI TO JE SIGURNO,A SREDNJEG BEKA NEMAMO GODINAMA. NE ZNAM KO BI MOGAO TU DA IGRA, DAL IMA NEKO NOV SADA NA OVOM SPISKU ?

I da Djordjica opet nema na spisku. Nikada da zaigra za reprezentaciju, a toliko se ocekivalo od njega.

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC

Evo na pivotu gledam malo sajt EHFa imamo nekog Zivana Pesica iz Ademar Leona iz Spanije. Mozda je trebao da dobije poziv u tim. Saigrac je Mosic Ivana koji ide na EP.

By milanezija

Mislim da je Pesic otpao skoro.

Stojković je igrao solidno u reprezentaciji ali pivotu treba neko ga hrani loptama, on je imao brutalne procente kod nas ali lopte nije dobijao. Vujinu isto tako treba srednji bek

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC

Pa ajde Vujin i Nenadic i da igraju do OI 2020, ali mislim da je za Stojkovica, Nikcevica, Toskica penzija realna. Sto se tice krila fali Djukic, pivote mladje jedino tog Pesica mozda imamo, a sto se tice bekova ovo su neki novi momci. Sem Jovanovica, Abutovica i Djordjica ne znam dal imamo jos kog dobrog beka, a da bi mogao da predstavlja buducnost reprezentacije, a da nije na spisku ?

Sve u svemu mislim da je i bilo vreme da se ratosiramo tih veterana u reprezentaciji. Ajde da su oni osvojili pregrst medalja pa da ostanu kao iskusniji, ali oni nikad nista sto se kaze nisu uradili u rerprezentaciji, uvek su bolji bili u klubovima i nema potreba vise da se zovu i zauzimaju mesto mladjima.

Nama fali novi selektor i rukovodstvo saveza. Na ovaj tim dodati jos Nenadica, Djordjica, Jovanovica, Djukica i Abutovica, eventualno izvuci jos nekog igraca koji igra kvalitetno u Evropi, a nije se toliko culo za njega i probati nesto uraditi u buducnosti.

Vidim da ce na EP ici golman iz Vojvodine koji je 81 godiste. Nije mogao biti stariji debitant. :doh:

Korisnikov avatar
By Stiglitz

Janja Vojvodic na srednjeg samo gubi vreme u Vardaru ...

• 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 146
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]