Stare teme
djokonda napisao:

Previše krivite Radonju za Simanića...dečko je definitnivno sazreo i počeo da igra košarku a ne da stoji na vrhu kapice i ladi muda. Simanić je igrao užasno i za mlađe reprezentativne kategorije ne zato što nema talenta nego što mentalno nije bio u igri...dosta loš je bio i u FMP...prosto je delovao nezainteresovano. Govor tela je generalno bio užasan...delovao je krajnje nezainteresovano, introvertno. U igri bez eksplozivnih kretnji bez lopte, bez imalo agresivnosti, bez želje da odbrani ikoga 1 na 1...stvarno ga je bilo tužno gledati u poslednje 2-3 godine. Kod njega su se definitivno mentalno stvari posložile i otud napredak. Radonji kao glavnom treneru nije bio zadatak da bude Simanićev psiholog/psihijatar nego da vodi prvi tim KK CZV što je on radio vrlo uspešno...Ne bih još stavljao Tomića i Radonju u isti koš jer Zvezda sada ne igra Evroligu, ali Tomić definitivno obećava kao trener i odličan je potez bilo njegovo angažovanje.

+1

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88

Jbt Faje kao da je nogu slomio..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

By milanezija

Pa šta znam, ima rsb-ovaca a oni sve znaju uvek :D

Sad bez zezanja, kod vas se godinama već dešava da igrač sa zvanično sitnom povredom propusti duži period

Korisnikov avatar
By Zex88

Pa ili loši doktori ili su igrači plaćenici

Faje je skoro dao neki intervju gde je bio u fazonu ako treba i kroz zid za Tomića..

Nekako mi je nerealno da se Faje buni nešto a igrao po ekipama gde plaćaju gore i neredovnije nego mi..

Međutim, što kaže Mile, sve je moguće..

Ovo može biti ključan meč..

Korisnikov avatar
By Zex88

Kakav raspad, ne znamo gde bijemo..

• 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61