Mene prva epizoda zaintrigirala, pogotovo kraj, ali ostatak razočarenje.
Baš me zanima tvoj komentar nakon što odgledaš sve.
Послато са Redmi 4 уз помоћ Тапатока
Mene prva epizoda zaintrigirala, pogotovo kraj, ali ostatak razočarenje.
Baš me zanima tvoj komentar nakon što odgledaš sve.
Послато са Redmi 4 уз помоћ Тапатока
Ajde dajte preporuku za neku dobru seriju koja drzi paznju
Probao sam peaky blinders ali mi je previse spora i dosadna
Inace nisam tip koji gleda serije u dahu, 4 sezone prison break sam gledao 2 meseca, 6 sezona oza sam gledao pola godine 
Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
Ma nista mi ne drzi paznju
Drzavni posao je jedina serija koju pratim bas aktivno zadnjih par godina, ovo sve ostalo ukljucim i skontam da me zapravo smara 
Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
Za sada sam na pola serije i meni je odlicna. Nema nekih spektakularnih rupa kojih sam se plasio ali se bojim raspleta i da tu ne useru nesto opasno
Moram ti priznati @Lucky da se ne slazem sa tobom. Ovo je jedna od ozbiljnijih serija sto su ovi nasi nesrecni prostori izbacili. Dijalozi stvarno ozbiljno skripe na pojedinim mestima ali prica kao prica je odlicna. Glumacki sjajna. Vecinu sam znao osim klinke i Luja. I moram priznati da sam ozbiljno iznenadjen njima. Uliks je dostojan oca (ciju knjigu sam skoro poceo citati i postao dodatno fasciniran tim covekom). Rasplet mi je bio bas neocekivan (samo mi je jedna sudbina bila ocekivana, al da ne spojlujemo ljudima, ti ces razumeti na sta mislim).
Zanima me koje su ti zamerke osim dijaloga, ja sam pratio bas da ne bude nekih rupa u slucaju i cini mi se da ih nije bilo. Prica je ostavljena otvorenom i za 2.sezonu i mislim da zasluzuje nastavak. I muzika je vrhunska
Sta znam, svasta mi pada na pamet da pisem kao zamjerku ali mi glupo pisati recenziju. Generalno, prica je OK iako je sve vec vidjeno ali mi je scenario i sama razrada likova vise za jedan solidan film nego za seriju. Vjerovatno na to utice i cinjenica da ima samo 6 epizoda sto je, po meni, malo da bi prica bila kompletna. Ukoliko snime nastavak koji se potpuno nadovezuje na radnju onda mozda i promjenim misljenje jer drugacije ne mogu sebi da objasnim smisao pojedinih likova poput onog koga glumi Goran Navojec ili klinca koji je svjedok ubistva. Da ne govorim o tome da radnja povezuje medjusobno nepoznate glavne likove na kraju prve epizode, a vec na pocetku druge epizode svi sve znaju jedni o drugima, zovu se po nadimcima i imaju memorisane brojeve telefona sa imenima, kao u jeftinim sapunicama.
Sami glumci su odlicno odradili posao. Uliksa kada gledas, kao da je odrastao u Zagrebu. Minijaturne uloge za fantasticne glumce poput Gorana Bogdana, Leona Luceva i Gorana Navojeca.
Neke od scena koje mi bas smetaju su scena sa Neonacistima, scena kada ubica krece na inspektorku i posebno sjednica Gradske skupstine koja se uzivo prenosi na radiju i svi je prate kao da Vucic iznosi plan za Kosovo.
Moguce da se moje misljenje nece poklapati sa vecinskim misljenjem ali to je stvar ukusa. Moj fazon serija u potpunosti je Breaking Bad, Fargo, The Sopranos,... a sa nasih prostora su mi Rode nesto najkvalitetnije sto je uradjeno. Pri tom apsolutno ne mislim na zanr serija nego na dubinu i slozenost likova i obracanje paznje na najmanje detalje.
Tehnicki je serija savrseno uradjena sto za HBO nije nikakvo iznenadjenje. Kamera, kadrovi, muzika, spica,... sve je besprekorno.
Sa ovim delom o imenima i brojevima se slažem, motam po glavi kako su posle došli jedni do drugih i sećam se samo susreta Kikija i Vinke, a ostalih i ne. Verovatno si u pravu. Kad smo kod Gorana Bogdana, jel se meni čini ili od ni D od Dikcije nema, celu seriju je premumlao a i u ostalim gde sam ga gledao je u najmanju ruku bio kritičan.
Jel prati neko Žigosane u reketu, ako može ukratko da napiše o čemu se radi, gde se emituje i u koje vreme?
Znam samo da je srpsko-hrvatska serija o košarci.
AJMO BRACO UZET AMERE
Ja povremeno gledam. Neki menadžer i trener iz Hrvatske, koji je bio legenda, a sad je pijanica, pokusavaju da pokrenu KK Radnicki, da ih vrste na stare slave. A menadžer u stvari ima cilj da upropasti klub da bi prodao zemljište nekom tajkunu za masnu proviziju. U klubu je i sin od direktora novina, koji je propali talenat...Nisam gledao ni pola epizoda, ali ono sto dam pohvatao nije lose.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]