Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88

Rasulo u savezu, ligi, klubovi koji su pravili igrače ne postoje ili su minorni tako da džaba..
Tebi je tokom 90-ih cela Vojvodina davala odlične igrače..
Proleter Naftagas, Jugović, Sintelon..
Dodaj i večite, tu je još bio i jak Lovćen, Železničar..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC

Sve je to kurton za Metalopastiku

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka

By milanezija

Ja sam danas gledao dokumentarac o zlatnoj generaciji. Nikad se to vise ponoviti nece. Ceo grad je bio u pogonu tog kluba. Mlekara, Zorka (cuvena sabacka firma), šećerana neka. I ceo grad koji je ziveo za klub

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC

Pa u Metalopastici je vecina igraca bila zaposlena i na taj nacin primali platu, a naravno niko od njih nije radio... Kazu da je bilo 2000 navijaca na treningu, posle posla u Zorci, radnici odu na trening...

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka

By Tamerlan

Sastav Srbije:

Golmani: Svetislav Verkić (Vojvodina), Vladimir Cupara (Kilce) i Dejan Milosavljev (Vardar).

Bekovi: Miljan Pušica (Minden), Miloš Orbović (Temišvar), Stefan Vujić (Steaua), Ivan Mošić (Ademar Leon), Lazar Kukić (Logrono), Nemanja Zelenović (Gepingen), Draško Nenadić (Celje) i Nemanja Obradović (Visla).

Krila: Vukašin Vorkapić (Metaloplastika), Bogdan Radivojević (Rajn Nekar Leven), Nemanja Ilić (Tuluz) i Vanja Ilić (Logrono).

Pivoti: Zoran Nikolić (Konstanca) i Mijajlo Marsenić (Fuhse Berlin).

By milanezija

Ovi ce se sibati sa ujedinjenom Korejom za zadnje mesto. Jos kad vidim 2 pivota na spisku slog me udari. Razumem kod zena gde su obe odlicne a mislim da je bila bar jos jedna na spisku al ovo mi ne ide u glavu. Marsenic obecava kao i obicno 3 zicera promasena po mecu a ovog drugog momka ni ne znam pa necu da gresim dusu. 4 leva beka a po 2 srednja i desna Nema ni desnog Djukica na spisku. A tandem glupan i tupan na mestu selektora obecava. Pa oni nisu u stanju bilo dobiti Svajcarsku i Belgiju, zemlje koje ne znam da li su videle prvenstva u istoriji. Borba za plasman od 17. do 24. mesta nam ne gine.

Sa zadovoljstvom cu pojesti sva govna, ne ako se plasiraju dalje nego ako se posibaju sa svima a ne da u 10. minutu meca vidis ishod.

• 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 146
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]