juče nas razbila Makdonija ![]()
trebao je pozvati najbolje što imamo bez obzira na godine, uvek mi je bio odbojan taj koncept podmlađivanja reprezentacije.
juče nas razbila Makdonija ![]()
trebao je pozvati najbolje što imamo bez obzira na godine, uvek mi je bio odbojan taj koncept podmlađivanja reprezentacije.
Gledam makedonske kanale.. Kod njih opšta euforija, sreća zbog predstojećeg SP, prave se specijalne emisije, govori se o makedonskoj reprezentaciji, njenim protivnicima, ostalim grupama...a kod nas mrtvo more. ![]()
Rasulo u savezu, ligi, klubovi koji su pravili igrače ne postoje ili su minorni tako da džaba..
Tebi je tokom 90-ih cela Vojvodina davala odlične igrače..
Proleter Naftagas, Jugović, Sintelon..
Dodaj i večite, tu je još bio i jak Lovćen, Železničar..
Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Sve je to kurton za Metalopastiku
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Ja sam danas gledao dokumentarac o zlatnoj generaciji. Nikad se to vise ponoviti nece. Ceo grad je bio u pogonu tog kluba. Mlekara, Zorka (cuvena sabacka firma), šećerana neka. I ceo grad koji je ziveo za klub
Pa u Metalopastici je vecina igraca bila zaposlena i na taj nacin primali platu, a naravno niko od njih nije radio... Kazu da je bilo 2000 navijaca na treningu, posle posla u Zorci, radnici odu na trening...
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Sastav Srbije:
Golmani: Svetislav Verkić (Vojvodina), Vladimir Cupara (Kilce) i Dejan Milosavljev (Vardar).
Bekovi: Miljan Pušica (Minden), Miloš Orbović (Temišvar), Stefan Vujić (Steaua), Ivan Mošić (Ademar Leon), Lazar Kukić (Logrono), Nemanja Zelenović (Gepingen), Draško Nenadić (Celje) i Nemanja Obradović (Visla).
Krila: Vukašin Vorkapić (Metaloplastika), Bogdan Radivojević (Rajn Nekar Leven), Nemanja Ilić (Tuluz) i Vanja Ilić (Logrono).
Pivoti: Zoran Nikolić (Konstanca) i Mijajlo Marsenić (Fuhse Berlin).
Ovi ce se sibati sa ujedinjenom Korejom za zadnje mesto. Jos kad vidim 2 pivota na spisku slog me udari. Razumem kod zena gde su obe odlicne a mislim da je bila bar jos jedna na spisku al ovo mi ne ide u glavu. Marsenic obecava kao i obicno 3 zicera promasena po mecu a ovog drugog momka ni ne znam pa necu da gresim dusu. 4 leva beka a po 2 srednja i desna
Nema ni desnog Djukica na spisku. A tandem glupan i tupan na mestu selektora obecava. Pa oni nisu u stanju bilo dobiti Svajcarsku i Belgiju, zemlje koje ne znam da li su videle prvenstva u istoriji. Borba za plasman od 17. do 24. mesta nam ne gine.
Sa zadovoljstvom cu pojesti sva govna, ne ako se plasiraju dalje nego ako se posibaju sa svima a ne da u 10. minutu meca vidis ishod.
Žalosno je na šta nam je spao reprezentativni rukomet. Ajde da smo zemlja bez ikakve rukometne istorije i tradicije, lakše bih progutao činjenicu da smo na marginama svetskog rukometa.