Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja

Jel Simanić igrač sa najboljim odrazom i fizikalijama generalno od svih domaćih igrača koji su igrali u Zvezdi?

Tu su Radmanović, Kešelj i Bjelica, ali mislim da nisu bili ovoliko skočni i ovako duge ruke imali?

Janković je isto bio dobar, Nedović možda najbliži sramzmerno svojoj visini i poziciji.

Simanić kad se zaleti ka košu sam steknem utisak da može da preskoči tablu

Korisnikov avatar
By Lepus

Simanic uopste nema duge ruke, bar ne za svoju visinu. Frame ima odlican, ali to treba nadograditi, a do sada nije puno radio na tome. Napredak se svakako vidi, ali je i dalje daleko od neke fizicke konstitucije koja odusevljava.

Sto se tice ostalih, Nedovic na prvom mjestu, a tu negdje je i Radmanovic. Od ovih mladjih, da tako kazem, Dangubic je u vrhu.

Korisnikov avatar
By Peja

Sa kim biste poredili Simanića trenutno a koga može da dosegne u perspektivi?

Mislim na stil igre, poziciju i ulogu?

Korisnikov avatar
By Heisenberg

Po meni Simanic u nekoj perspektivi treba da se profilise kao srpska verzija Andreja Kirilenka, na njega me najvise podseca posebno igrom u odbrani jos kad nabaci masu, naravno dug je put.

Cak mislim da potencijalno ima bolji sut od njega, ali ne ocekujem od Borise da ikada bude glavni igrac u svom timu, mislim da nema mentalitet za tako nesto ali ga vidim kao nekoga ko ce da daje sigurnost ekipi pre svega u skoku i odbrani, a i vec je pokazao da kada mu je dan moze da zatrpa kos protivnika pre svega van linije za tri poena.

https://www.youtube.com/watch?v=E50MCQs2xPM
Pogledajte malo ove hajlajtse pa procenite sami.

Korisnikov avatar
By skeske

One klac trice na kraju cetvrtina obecavaju. Izgleda hladan, sada da li je i u glavi takav, vidjecemo.
Sto se ticer davanja sanse, mopzda je SImana tek sada sazreo, ipak je on klinac, velika je razlika u glavi tinejdzera sa 18 ili 20.

Korisnikov avatar
By Zex88

Dobrić ušao u igru posle mesec dana i odmah zvekete 2 trojke..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL

Ovo je bio lak zadatak, moze se reci da odlicno igramo ali gostovanja u Spaniji ce nam dati pravi uvid u stvarnu snagu ovog tima.

• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 129
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige