Stare teme
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA

То је то што се тиче регуларног дијела сезоне.
Тешко се 1. мјесто може изјаловити.

Одлична партија Симанића и маторог Стратоса.
Далеко је март, али видјећемо какав ће дан за даном бити Перпероглу.
Мораће он готово сваки меч испоручити одређени контигент поена.

Korisnikov avatar
By Zex88

Stratos Perperoglu.. Covek je svaki bitan mec sabio.. A ovde ga poredili sa Keseljem :) Vratio nas iz mrtvih..

Lazinjo sabio u defanzivi, Borisa odlican..

Dobijeno bez Reglenda i BB u drugom..

Sudije su morale da iskljuce Kola za ovo na kraju..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

By Edibledi

Ojo u drugom bio odličan. Kola za ovo treba naknadno da stave na hlađenje bar jednu utakmicu, ako ova liga ima ikakav karakter.

Korisnikov avatar
By MileBL

Jesmo ih dobili, ali se moglo videti da su itekako opasni, u velikom smo problemu kad Regland stane, veceras je potegao Perperoglu a kod njih se osetio umor u poslednjoj cetvrtini tako da je utakmica lako resena.
Simanic je dobio samopouzdanje u igri sto mu je pre najvise falilo.

Korisnikov avatar
By Heisenberg

Borisa ima sve vecu slobodu, u odbrani je vec sada zastrasujuc, medjutim u napadu retko kad spusta loptu na parket to mora da se iskoreni da ne dobijemo novog Keselja.

Pri kraju utakmice je lako probio prvu liniju i bukvalno je sa svojim odrazom mogao da zakuca Gruzijca zajedno sa loptom ali je dodao loptu u noge Cirbesu, dakle na tom delu treba da radi i bice legitimni NBA igrac.

Korisnikov avatar
By Zex88

Meni je fascinantno kako sudije nisu svirale jedno 5 puta petu licnu Bitadzeu.. A onda pipkanja na drugoj strani sviraju za bacanja.. Misko radi punom parom..

Sad gledam ponovo potez Kola,sudije su videle onaj udarac,ali eto,moze im se..

Korisnikov avatar
By Peja

Sjajan meč i važna pobeda.

Budućnost baš jaka, individualno naročito. Veoma jaka liga ove godine, 4 ozbiljna tima, s tim da se ja najviše plašim Cedevite, evo pravo niotkuda dođoše do 2.mesta.

Sjajan meč Boriše, nadam se da će Faje još malo biti povređen :D

@Zex, prestani da me prozivaš za Kešelja :D Perperoglu je tad odigrao meč gde je imao index u minusu i šut tipa 0-6, ja sam tad rekao da je to Kešeljevski i da smo to mogli dobiti i sa Kešeljem i to je činjenica. Nisam poredio njih dvojicu u igračkom smislu niti njihove karijere i prestani da mi to ubacuješ :D

Korisnikov avatar
By Zex88

Ja se vise bojim Buducnosti,Cedevita je po kvalitetu 4 ekipa u ligi,zato hocu njih na 4 mestu..

Treba nam Faje,nema ko da zameni Borisu,plus odlicno cuva reket i skok..

A moram malo da drndam.. :D Stratos je celu karijeru zahvalan igrac i zato sam bio vise nego zadovoljan kad je dosao.. Za ovakve meceve suvo zlato..

I da,kakva borbenost,Odzo spasava loptu,Nenadic bolji u skoku od dvojice,Lazic centrira sam sebi za kos.. BRAVO!!!

Slika

Korisnikov avatar
By Peja
Heisenberg napisao:

Borisa ima sve vecu slobodu, u odbrani je vec sada zastrasujuc, medjutim u napadu retko kad spusta loptu na parket to mora da se iskoreni da ne dobijemo novog Keselja.

Pri kraju utakmice je lako probio prvu liniju i bukvalno je sa svojim odrazom mogao da zakuca Gruzijca zajedno sa loptom ali je dodao loptu u noge Cirbesu, dakle na tom delu treba da radi i bice legitimni NBA igrac.

+1

Dobra stvar je što je šutnuo 8 trojki i pritom je baš pokazivao energiju i volju i to u baš jakom meču. To je dosad najviše falilo.

• 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 129
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige