Dalibor Ilic u pobedi Igokee protiv Mege 87-85 37 pts( sut za 2 11/19, za 3 2/2) 11 reb. Srpski Antetokumpo.
Dalibor Ilic u pobedi Igokee protiv Mege 87-85 37 pts( sut za 2 11/19, za 3 2/2) 11 reb. Srpski Antetokumpo.
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... fvwa4Ay8g4
Srpski Janis.
Ova generacija ce sou da napravi.
Say my name...
Pozdrav forumasima!
Evo mene opet sa vestima iz Vojvodine!
Koliko cujem, glavna vest u pionirskoj kosarci, oko koje se diglo podosta porasine ne samo u Vojvodini, jeste vrlo ozbiljna povreda Luke Radakovica (2004,190).
Da podsetim, Luka Radakovic, igrac Petrograda je namerno povredjen (visestruko udaran u butine kolenima usled prodora od strane igraca Proletera, sto su i lekari potvrdili) 7 novembra na utakmici Petrovgrad-Proleter.
Napominjem da je pre ove utakmice bilo odigrano 5 utakmica i da je mali Radakovic imao prosek od preko 30 poena.
Petrovgrad je do tada bio dominantan u pionirskoj ligi Vojvodine.
Decak je pre desetak dana operisan u Decijoj klinici u Novom Sadu, imam informacije da su mu pokidani misici desne butine i ostecene arterije.
Decak je sada dobro, u skolu ne ide, krece se pomocu staka i ceka ga oporavak od nekoliko meseci.
Koliko pratim Vojvodjansku kosarku mali je uz Bogunovica i Suputa, igrac na koga treba posebno obratiti paznju.
Igra na poziciji pleja, bomba je plej, decak koji se igra i zna da misli. Naravno, ima i mana, ali ima vremena da ih ispravlja.
Siguran sam da ce, ukoliko se oporavi posle ovako teske povrede a verujem da hoce, pod uslovom da ozbiljno trenira, biti reprezentativan potencijal.
Njegov otac akcenat ipak stavlja na skolu, jer i tamo pokazuje izuzetne rezultate.
Ovo je vest o kojoj i dalje treba misliti i zapitati se da li smo uopste na dobrom putu, posebno kada je u pitanju klinacka kosarka?
Pozdrav svima!
Senirorska (1MLRS). Radovanovic vs Sokolac 34 Pts
Luki je drugosrbijansko govno !
Vase misljenje???
https://www.youtube.com/watch?v=6CHI3fu7cBg
Mali igra extra, preko 30 poena po utakmici za dve kategorije.
Jeste mlad (2005.) ali mislim da ima talenat.
Radovanovic odlicno izgleda. Iako je 1MLRS totalni krs, treba sa 15 godina ubaciti 30+ poena bilo kome, a kamoli seniorima. Ako sam dobro skontao, on je vec sada preko 2m, a ima super pokrete. Ovaj Euro step mu je odlican. Po snimku bi se reklo da nije bas neki izvodjac slobodnih bacanja.
Sto se tice ovog malenog, sve super dijeluje, ali mi se bas cini nizak, cak i za taj uzrast.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
basketfreak napisao:Vase misljenje???
https://www.youtube.com/watch?v=6CHI3fu7cBg
Mali igra extra, preko 30 poena po utakmici za dve kategorije.
Jeste mlad (2005.) ali mislim da ima talenat.
Suvise rano za bilo sta reci, od rasta pa na dalje je upitno kada neko ima dvanaest-trinaest godina.Pustite ga neka trenira i ne opterecujte ga snimcima, to moze samo da mu zasmeta i lose da utice na njegov razvoj.
koliko sam ispratio u zadnje vrijeme rekao bih da je ovo nase 2000 i 2001. godiste nesto sto odavno nije vidjeno na ex-yu prostorima. Nakic, Pokusevski, Ilic, Trifunovic, Paunovic, Petrusev, Pecarski, Koprivica, Pazin, Smailagic, onaj mali sa kosicom iz Zvezde Petrovic ili tako nesto, Cerovina ako sam dobro zapamtio... je li to bas tako kao sto izgleda? moze li neko nesto vise o tome?
2010- polufinale, 2014- finale, 2019- titula