Teme o ostalim sportovima
By milanezija

Ne vidim kako je Obradovic kriv kad protiv Svedske promasis 10 zicera. Kad danas sa igracicom vise najbolja igracica baci 2 lopte u bunar. Kad zadnji napad 7 na 6 ni ne sutnemo. U odbranu ne ulazim ali ni ona nije bila kriticna tokom veceg dela prvenstva. Jednostavno mala rotacija usled povreda Janjusevic i trudne Sanje su nas.ozbiljno osakatile

Korisnikov avatar
By The Answer

A što je ona mala što je igrala za Radnički i bila jedna od boljih prošle godine zakucana za klupu? Sanja nešto, krilo igra mislim na suprotnoj strani od Krpež...

Meni je Lavko da nas zapal za oči, zasrala je par puta tako da sam prokleo sebe što uopšte gledam nešto gde neko može tako kretenski da pogreši, što bi rekao čika s televizije "neshvatljiva greška". To kad kaže u stvari misli- glupa ko kurac.

Sutra Holandija-Norveška, biće uživanje, šteta što nisu u formi i sastavu iz prošlih godina.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

By milanezija

Radosavljević je bila horor pozadi, preko nje su nas u prvoj fazi urnisali, kapiram da je zato klupirana umesto nje igrala Radojević, danas imala 5/5 i promaši zadnji šut

Korisnikov avatar
By The Answer

Majku mu bar je u rukometu moguće igrati samo napad, eno Nora Mørk jedna od najboljih na svetu danas do pre 2 godine samo napad igrala.

Nas je Majda ubila na početku danas, i generalno preko krila, a u drugom su im krenuli i bekovi, ne znam dal smo 3-4 odbrane imali. Plus naravno kretenizmi u napadu...

By milanezija

Majda je ubila preko drugog krila

Nismo mi mnogo izgubili u napadu tom rokadom a odbrana na toj strani je bila znatno sigurnija

Korisnikov avatar
By The Answer

Ma znam da je preko drugog, nego samo iznosim zapažanja ovako generalno.

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:

Majda je ubila preko drugog krila

Nismo mi mnogo izgubili u napadu tom rokadom a odbrana na toj strani je bila znatno sigurnija

Nas je Radicevicka ubila sa desnog krila kad se lomilo. A zna se da nju cuva Radivojevic nase levo krilo. Morala je Sanja da igra.

Korisnikov avatar
By The Answer

S obzirom u kakvu smo grupu upali tj to što su nam došle Ruskinje i Francuskinje koje su kao olimpijski i svetski prvaci viđene za 1/2 ovo je sasvim realno ali opet ostaje gorak ukus u ustima, to je ono naše oko rukometa, uvek se ponadamo kad ono prc. Kao fudbaleri na prethodna 2 SP

• 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 146
Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]