A da je Zalgiris dao kos njima bi odgovaralo da ostane manje sekundi do kraja utakmice
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
A da je Zalgiris dao kos njima bi odgovaralo da ostane manje sekundi do kraja utakmice
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Sad razmisljam gde bi mogao Teo da dodje.
Cska, Real, Barsa popunjeni na toj poziciji.
Fener zanimljiva opcija, nesto slicno i Olympiacos.
Efes i Armani nemaju te sampionske ambicije a ostali tesko mogu da ga plate a ne verujem ni da bi igrao tipa u Himkiju za neki bolestan ugovor.
Fener najrealnija opcija, mada su i tamo Dikson , Slukas i Guler ali ipak niko tu nije pravi lider kao Teo, a posebno bitno sto Fener inace nema takvog igraca tipa Teo ili Bogdan, koji resavaju
AJMO BRACO UZET AMERE
Evo Gudura resava ![]()
Nije ga bilo nigde ceo mec i onda proradi u 4/4.. sa 57:57 vezao 13p za 71:63.
https://twitter.com/EuroLeague/status/1065714541554790400Mislio sam da ce biti raspad, ali sa boljom formom Koponena, dolaskom Vilijamsa i oporavkom Dangube Bajern je poceo da lici na sebe. Mogu da vode borbu za ulazak u TOP 8. Dosta ce zavisiti i od zdravstvenog stanja Jovica. Danas je Lou odigrao odlicno, ali nije to to bez Jovica.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Jel Veseli popravio slobodna ili ga usralo 7/8?
Ove godine u EL 36/39, 92.3%.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Lepus napisao:Ove godine u EL 36/39, 92.3%.
vau
Ja ga pre neki dan igrao minus i faulirali ga za bacanja i ja reko do jaja, on pogodi oba, pomislio sam kako ga usralo. Kad ono medjutim...
U domacoj ligi ima 70.59%. Stvarno veliki napredak, vidjecemo kako ce nastaviti.
Kad smo vec kod bacanja, iako nije za ovu temu, DeAndre Jordan ove godine sutira 80%, a kroz karijeru 45%.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Jel promijenio Veseli rutinu bacanja? Obicno u NBA izmisljaju neke rituale da bi mehanicki uslo u igraca. Rakoc npr je tek poslije promjene rituala postao odlican izvodjac slobodnih bacanja.