Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:

Meni se više čini da je pun neke negativne energije. Non-stop je nadrkan.

Deluje bas tako.. Nesto mu nije po volji..

Mozda..

Slika

Korisnikov avatar
By Peja

Odlicna igra celog tima, dobra reakcija na prethodne meceve, sve pohvale.

Neverovatno koliko ovaj tim ima 'rezerve', znaci mi lagano kad bi isforsirali Ristica (koji dosad prakticno nije igrao) u narednih par utakmica on bi postao nosilac, isto tako Nenadic, Dobric a tek Radanov i Simanic.
Ocekujem da upravo oni iznesu ovaj naredni 'medju' period do nekog februara kad krenu bitke za trofeje.

Evo i jednog zanimljivog i dobrog podatka, najveci +/- su imali Simanic i Nenadic

Sa Borisom u igri smo imali +32 a sa Nenadicem +23, prvi je igrao 21min a drugi 17.

Nadam se da Tomic planira da isforsira malo ostale igrace a da iskuliraju Cirbes, Faje, Perperoglu i Regland. Ako nista onda bar u ABA

Korisnikov avatar
By MileBL

Ja bih pre rekao da mi igramo koliko nam protivnik dopusti, Mornar je sinoc bas lose igrao i otuda dobre predstave vecine nasih igraca.
Sto se tice Cirbesa, njemu fali motivacije, moguce cak da je to posledica lose uigranosti tima, lose se snalazi u improvizacijama kad primarna akcija ne prodje, pa onda ispadne smjesan i nezainteresovan.

Korisnikov avatar
By Peja
MILOS OBILIC napisao:

Sta mislite dal cemo dobiti Andoru ?
Po meni je dobar ulazak u mec i jaka odbrana kljuc pobede danas.

Sto da ne. Nisu oni neki bauk, doduse i mi smo promenljivi, mozda ih dobijemo 20 a mozda i izgubimo.

Ali mislim da ce biti egal utakmica i da mozemo dobiti.

Korisnikov avatar
By MileBL

Mnogo toga zavisi od naseg pristupa utakmici, nadam se da ce se videti ideja u igri, ne bih voleo da se ponovi utakmica kao sa Ulmom kad smo potpuno nespremni usli u utakmicu, bukvalno nista nije prolazilo

Korisnikov avatar
By Zex88

I ponovo losa odbrana i 90 poena..

Kriminal je sta radimo u defanzivi..I kad promasimo zicere i potpuno otvorene trojke nema teorije da dobijes utakmici..

Ako Ulm dobije,vrlo je moguce da necemo proci grupu..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By MookieBlaylock

Možda je i bolje da ne prođemo. Ova ekipa ne može na 2 fronta izgleda. Fali igrača za ozbiljniju priču.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

• 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 129
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]