Stare teme
By milanezija
Zex88 napisao:
milanezija napisao:

Ali imacete huk sa tribine :D

Bice od glave Zeta,do grada Spuza..

A da ne spominjemo kad krenu papci da lete

Pa kad uhvate malog arapovića, ima da pokriju ne 500 godina turaka, nego i dobar deo kasnije istorije

Korisnikov avatar
By MileBL

Polako pocinju sve glasnija i glasnija prozivanja Filipa, ukoliko budemo gubili utakmice pritisak javnosti ce bitti veliki, morace se nesto mjenjati. Dok dobijamo Filip ce nekako prezivljavati u timu.

Korisnikov avatar
By The Answer

Ja da sam Čović stariji tako bi uterao kurac tom pritisku javnosti, ko im bre jebe mater. Hoću i ja Đenku umesto Čovića ali javnost da odjebe.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88

Junior mora da se preseli pored terena i da se druzi sa Keseljom.. Ovo sto on igra nije ni za 2.. A igra zbog prezimena samo..

Korisnikov avatar
By Zex88
The Answer napisao:

Ma slažem se. Samo kad Tomić kaže, nikakvi parteri, rsb-ovi i slični indijanci.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Apsolutno..

By Edibledi

Онда, срећно Вам било.
Нек остане бар до дербија.

Korisnikov avatar
By Zex88

Stvarno mislis da mi treba da skandiramo protiv Filipa ili nesto slicno?

Korisnikov avatar
By Peja
Edibledi napisao:

Da ne igra FČ, ova ekipa bi bila vrlo dominantna jer je stvorena dobra hemija u ekipi, trener je odlično radio sa mlađim igračima, individualni napredak je bio vrlo lako uočljiv.
Ovo što se sada dešava je posledica toga da Fil'p mora biti u 12, dok se na klupi iza koša smenjuju Davidovac, Radanov i Dobrić, a Nenadić je nekim trikom izbačen iz ekipe jer je on Fil'pu najveća konkurencija.
To ruši atmosferu u timu i ta nepravda će doći glave Zvezdi na nivou cele sezone, ako se nešto ne promeni u dogledno vreme.
Suviše je bedno da se na nekim nebitnim utakmicama razigrava bezmalo tridesetogodišnjak (16:40) dok je deset godina mlađi Radanov igrao svega 4 (slovima - četiri) sekunde.
Hvala Bogu da ne navijam za Zvezdu jer bih verovatno izgubio glavu na tribinama zbog netrpljenja ovih gadosti.
Nadam se da će pravi navijači Zvezde, mislim na ljubitelje košarke a ne na istetovirane drogirano-pijane huligane, smoći snage da jasno daju do znanja političaru-mafijašu da ne žele da gledaju njegovog sina rekreativca u timu koji bez njega ima i šanse i snage da osvoji sva takmičenja u kojima nastupa.

:clap: :clap: :clap:

• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 129
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]