A mene smara ovo utrkivanje ko ima manje love. Kao da je nešto loše imati ih.
Daj Bože da ih ima i više.
Послато са Redmi 4 уз помоћ Тапатока
A mene smara ovo utrkivanje ko ima manje love. Kao da je nešto loše imati ih.
Daj Bože da ih ima i više.
Послато са Redmi 4 уз помоћ Тапатока
Konačno dođe makar malo para u klub i odmah izvire miševi, kojima 6 stranaca daje 95% poena i čiji plej košta koliko Pejdž i Braun, ako ne i još više. E mene to izluđuje. Pritom niko od nas ne spori SNS Ostoja uticaj, i niko ga ne naziva legendom (sem zezanja možda)
Rengland i zasluzuje da kosta vise od Pejdza koji je Americki Miljenovic, a Brauna cemo tek videti kakav je.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Слободни су и Сито Алонсо, Пипан, Владе Јовановић, Кесар, јао па и моћни Алемпије има бре ту да се пробере. ![]()
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Alempija bi Novica naflekao u roku od 2 nedelje a i Jankovic bi mu se vrlo obradovao (taman da ga overi nakon Novice)
ikaluka napisao:Kada se pliva u parama lako se opusti,postane neborben i pojave se nerealne ambicije.
+1
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
milanezija napisao:Sta je, utihnula bankomat prica, cim je izgleda Trinkijeri otpao
Nije u soldima sve.. 
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Zex88 napisao:milanezija napisao:Sta je, utihnula bankomat prica, cim je izgleda Trinkijeri otpao
Nije u soldima sve..
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Navodno i dalje lome koplja izmedju Kesara i njega, prvog guraju Misko i je*eni Todoric a drugog pokusavaju da finansijski pregovore
Naravno da Misko pokusava progurati svog trenera, previse za njega bi bilo da nema svog trenera u CZ i KKP a donedavno u oba kluba je imao
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]