Vrhunskih 10 min,onda Covic napravi festival gluposti,raspadnemo se i tako do kraja.. Nista,sto kaze Poska,treniraj..
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Vrhunskih 10 min,onda Covic napravi festival gluposti,raspadnemo se i tako do kraja.. Nista,sto kaze Poska,treniraj..
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Ne bih rekao da ovde treniranje samo pomaze, druga petorka je vrlo problematicna, treba probati sa nekim kombinacijama startera i ovih sto ulaze sa klupe kako bi imali igru tokom citave utakmice.
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
MileBL napisao:Ne bih rekao da ovde treniranje samo pomaze, druga petorka je vrlo problematicna, treba probati sa nekim kombinacijama startera i ovih sto ulaze sa klupe kako bi imali igru tokom citave utakmice.
Apsolutno.. Probao bih da Berona stavim u drugu petorku.. Takodje,mislim da je greska igrati bez Dobrica..Radanov se danas pogubio samo tako..Neiskustvo se bas osetilo..
Slazem se da je prevelika razlika izmedju startera i klupe i donekle je to resenje da se malo promesaju igraci ali bas veliki problem je drugi plej..
Kako god da izmesas ostale igrace, jedno je sigurno: svaki igrac od 2-5 bolje izgleda na terenu kad igra u petorci sa Reglandom a losije kad je Covke..to je jasno i to je zacaran krug..
AJMO BRACO UZET AMERE
Gde je Pasulj sad da napise da su vam celih 5poena postigli Srbi i da sem Lazica svi zajedno imaju jedva 20min na parketu ![]()
milanezija napisao:Gde je Pasulj sad da napise da su vam celih 5poena postigli Srbi i da sem Lazica svi zajedno imaju jedva 20min na parketu
Po pitanju Zvezde, Grobi bolje gadja sustinu.
PODFORUM ZA TRANSRODNE/TRANSRIĐE OSOBE!!!
STOP NASILJU I NETOLERANCIJI
Stevan Karapandžić (17 godina, 190 cm) je novi košarkaš Crvene zvezde
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Ne znam pod kojim je uslovima Tomic dosao na mesto na kojem je, ali ako zeli da pravi karijeru u skladu s relevantnim trenerskim imenima ovog podneblja, pametno bi mu bilo da drzi do integriteta i da se ratosilja trecerazrednih imena uz koje njegove ideje (kakve god da su) nece nikada doci do izrazaja. Filipa licno poznajem, i zaista o momku mogu da kazem apsolutno sve najbolje, uz Peru Bozica sigurno najnormalnije i najkulturnije "sportsko" stvorenje sa kojim sam imao prilike da razmenim pregrst misljenja a propo apsolutno svega (sport ili ne, bez obzira) ali covek definitivno nije za nas, niti mi za njega. Realno i no hard feelings.
Siguran sam da mu je pretesko breme porodicnog karaktera, i da ga je to u velikoj meri zaustavilo u karijeri koju bi mogao da ima da je eventualno bilo drukcije, ali tako je kako je. Nema vise smisla, mucimo se i on i mi.
"Srećom, iza mene je život proveden s Razijom Mujanović. Formirao sam novu porodicu, zaboravio pakao (čak je angažirala vračara u Beču pod imenom Rašid) i nije birala sredstva sa svojim vračarama da bi došla do cilja – udaje - kaže Brčaninović."

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]