Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88

Vrhunskih 10 min,onda Covic napravi festival gluposti,raspadnemo se i tako do kraja.. Nista,sto kaze Poska,treniraj..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL

Ne bih rekao da ovde treniranje samo pomaze, druga petorka je vrlo problematicna, treba probati sa nekim kombinacijama startera i ovih sto ulaze sa klupe kako bi imali igru tokom citave utakmice.

Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:

Ne bih rekao da ovde treniranje samo pomaze, druga petorka je vrlo problematicna, treba probati sa nekim kombinacijama startera i ovih sto ulaze sa klupe kako bi imali igru tokom citave utakmice.

Apsolutno.. Probao bih da Berona stavim u drugu petorku.. Takodje,mislim da je greska igrati bez Dobrica..Radanov se danas pogubio samo tako..Neiskustvo se bas osetilo..

Korisnikov avatar
By Peja

Slazem se da je prevelika razlika izmedju startera i klupe i donekle je to resenje da se malo promesaju igraci ali bas veliki problem je drugi plej..

Kako god da izmesas ostale igrace, jedno je sigurno: svaki igrac od 2-5 bolje izgleda na terenu kad igra u petorci sa Reglandom a losije kad je Covke..to je jasno i to je zacaran krug..

Korisnikov avatar
By BBBbbb
milanezija napisao:

Gde je Pasulj sad da napise da su vam celih 5poena postigli Srbi i da sem Lazica svi zajedno imaju jedva 20min na parketu :D

Po pitanju Zvezde, Grobi bolje gadja sustinu.

Korisnikov avatar
By self-thought man

Ne znam pod kojim je uslovima Tomic dosao na mesto na kojem je, ali ako zeli da pravi karijeru u skladu s relevantnim trenerskim imenima ovog podneblja, pametno bi mu bilo da drzi do integriteta i da se ratosilja trecerazrednih imena uz koje njegove ideje (kakve god da su) nece nikada doci do izrazaja. Filipa licno poznajem, i zaista o momku mogu da kazem apsolutno sve najbolje, uz Peru Bozica sigurno najnormalnije i najkulturnije "sportsko" stvorenje sa kojim sam imao prilike da razmenim pregrst misljenja a propo apsolutno svega (sport ili ne, bez obzira) ali covek definitivno nije za nas, niti mi za njega. Realno i no hard feelings.
Siguran sam da mu je pretesko breme porodicnog karaktera, i da ga je to u velikoj meri zaustavilo u karijeri koju bi mogao da ima da je eventualno bilo drukcije, ali tako je kako je. Nema vise smisla, mucimo se i on i mi.

Korisnikov avatar
By Zex88

Slika

• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 129
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]