Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Poska

На дебију 5/6, није лоше. :)

Korisnikov avatar
By The Answer

Za nekih mesec dana kreće EP za žemskinje u Francuskoj gde smo u grupi sa Danskom, Švedskom i Poljskom. Uskoro opširnije

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By The Answer

Ovi izgubili od Švajcarske...

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

By milanezija

Perunicic i Neđo ti vode ekipu. Pa sta ocekivati

Ozbiljan dunsteraj

Nije ova ekipa toliki odron, dokazao je to Obradovic. Ali je zato partijski mandril na klupi odroncina

Korisnikov avatar
By djokonda
Valderama napisao:

Eto godinama smo tražili da se istinske legende uhvate u koštac sa ukletim srpskim rukometom i večeras se pokazalo da ne pomažu ni Nenad Peruničić i Nedeljko Jovanović. :roll:

Ja bogami nisam tražio...čak sam se molio da braća Peruničić, Neđa i njima slični (u principu polupismene, bahate sirovine) budu što dalje od reprezentacije.

Korisnikov avatar
By Poska

У данашње време је довољно пар ствари да одрадиш и вођа неће заборавити на тебе. Писао сам о томе, невероватно је како су сви добили неке функције у свим делатностима, нема никога ко није награђен и у свим спортовима нарочито.

By milanezija

Devojke pobedile prvu, nakon sto su gubile na poluvremenu 13-14 na kraju ubedljivih 33-26

Korisnikov avatar
By djordjino94

Trebalo im je vremena da se malo "srede", rutinska pobeda. Bice problema sa jacim ekipama, nemamo nista na klupi, imamo 9 igracica a to je premalo za ovakav tip takmicenja.
Protiv Svedske i Danske treba nam treba utakmica sa sto vise pozicionih napada i osnovno je smanjiti broj tehnickih gresaka.
Treba verovati u ove devojke.

• 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 146
Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]