Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL

Kako sad stvari stoje Dobric, Radanov, Nenadic i Davidovac ce se rotirati na pozicijama 2-3, 2 su u 12 a 2 odmaraju.
Keselj je definitivno van tima
Fico je siguran u 12, ja se jos uvjek nadam da ce u toku sezone tu njegovu poziciju zauzeti neko pojacanje

By ikaluka

Prvi put sam ove sezone bio u pioniru,nikakav osecaj sem boje dresova, kao da gledam Makabi ili italijanske klubove iz devedesetih i prve decenije ovog veka sa gomilama placenika i ponekim domacim igracem kiji i kada udje u igru obicno sluzi da izvede loptu iz auta.Placa se danak radonjicevog i alimpijevicevog vremena kada nije davana prilika mladim igracima jer im je zvezda jedino koristila kao jedinstvena prilika da naprave nesto od svoje karijere i tome su bili jedino posveceni ne ostavivsi nista iza sebe.

By ikaluka

Vise cenim Dudu nego Zeljka, cenim one cija je deviza i posle mene nastavlja se zivot i treba nesto da ostane/ostavim/ a najmanje postujem one koji se vode devizom iza mene moze potop i sta me briga sta ce biti posle.Naravno razumem da i radonjic ima svoje idolopoklonike koji na to gledaju drugacije.

Korisnikov avatar
By The Answer

Idolopoklonike? Ok, aj sad se vrati na to da si rekao da nije ostalo ništa iza. 11 trofeja je ostalo.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

By ikaluka

Jos jednom cenim trenere stvaraoce koji ostave nesto iza sebe a ne one iza kojih ostane pustos bez obzira na trofeje kakve god vrednosti i koliko ih bili. Trener za koga su ideal savrsenih igraca jedan Aleksa Popovic i Branko Lazic i koji najvise slobode i ovlastenja u timu da jednom Marku Simonovicu sa moje strane ne moze imati neko veliko postovanje.

Korisnikov avatar
By Zex88

Minijatura Radanova.. Mora da dobije Laziceve minute.. Suvise je postao Laza sterilan u npadu..

https://twitter.com/nczvezda/status/1052265699941453824
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 129
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]