Jbt kako je Radanov u tri poseda pokazao klasu...
AJMO BRACO UZET AMERE
Jbt kako je Radanov u tri poseda pokazao klasu...
AJMO BRACO UZET AMERE
Kako sad stvari stoje Dobric, Radanov, Nenadic i Davidovac ce se rotirati na pozicijama 2-3, 2 su u 12 a 2 odmaraju.
Keselj je definitivno van tima
Fico je siguran u 12, ja se jos uvjek nadam da ce u toku sezone tu njegovu poziciju zauzeti neko pojacanje
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Zex88 napisao:I zvanicno,bojkotuje se i ove godine..
Pa kako da se ne bojkotuje? Nece da podrzavaju tudji klub i to jos privatni.
Prvi put sam ove sezone bio u pioniru,nikakav osecaj sem boje dresova, kao da gledam Makabi ili italijanske klubove iz devedesetih i prve decenije ovog veka sa gomilama placenika i ponekim domacim igracem kiji i kada udje u igru obicno sluzi da izvede loptu iz auta.Placa se danak radonjicevog i alimpijevicevog vremena kada nije davana prilika mladim igracima jer im je zvezda jedino koristila kao jedinstvena prilika da naprave nesto od svoje karijere i tome su bili jedino posveceni ne ostavivsi nista iza sebe.
Nije možda ostavljeno 11 trofeja? Više nego ikada pre?
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Vise cenim Dudu nego Zeljka, cenim one cija je deviza i posle mene nastavlja se zivot i treba nesto da ostane/ostavim/ a najmanje postujem one koji se vode devizom iza mene moze potop i sta me briga sta ce biti posle.Naravno razumem da i radonjic ima svoje idolopoklonike koji na to gledaju drugacije.
Idolopoklonike? Ok, aj sad se vrati na to da si rekao da nije ostalo ništa iza. 11 trofeja je ostalo.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Jos jednom cenim trenere stvaraoce koji ostave nesto iza sebe a ne one iza kojih ostane pustos bez obzira na trofeje kakve god vrednosti i koliko ih bili. Trener za koga su ideal savrsenih igraca jedan Aleksa Popovic i Branko Lazic i koji najvise slobode i ovlastenja u timu da jednom Marku Simonovicu sa moje strane ne moze imati neko veliko postovanje.
Minijatura Radanova.. Mora da dobije Laziceve minute.. Suvise je postao Laza sterilan u npadu..
https://twitter.com/nczvezda/status/1052265699941453824ALEKSA RADANOV kakva tehnika, elegantna zadnja promena u munjevitom sprintu...
![]()
zbog takvih igrača se gleda košarka ![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]