Teme o ostalim sportovima
By milanezija
Kakav raspad sistema od 1-0, 3-1... Nikad mi nije bila jasna njegova opsesija tribinama i zvucima
Korisnikov avatar
By Zex88
Kao sto rekoh,ako bude fizicki kako treba bice 3-0.. Da se nije glupirao sa publikom i da se nije malo zajebavao u trecrm setu zavrsio bi ovo pre sat vremena..

Svaka cast na 14 GS..

Tek treci turnir ove godine,ali kakva tri.. Vimbldon,Sinsinati i Njujork..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By milanezija
Veoma bitno i prvo mesto se sada vraca u pricu, samo 1040 bodova za Rafom zaostaje na race listi, a sad ide njegov deo Peking-Sangaj-Pariz-London, u opticaju 4500 bodova, Rafa brani 1280, Federer 2100, Delpo oko 1000ke, nisam siguran tacno
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Kakav doktor, kakav spoj talenta i mentalne snage. Kazu velika cetvorka a nas matori za dva meseca osvoji Gren slemova koliko Marej skoro u celoj karijeri. :D

NIsam pristalica preteranog uzdizanja necije licnosti ali ovaj covek zasluzuje status omiljenog sina nacije, mislim da ga dosta Srba dozivljava kao clana porodice koliko je emocija svima nama doneo u poslednjoj deceniji sto radosti sto tuge, prosto neverovatno.

2015-Novak gubi od Stana finale RG, mozda najtezi poraz u karijeri, ja pisem po forumu kako nazalost nema nista od career grand slema, svi ocekujemo pad velikog sampiona posle ovog udarca, cetiri grand slema kasnije poker asova.

2018-Novak gubi cetvrfinale od tamo nekog Cekinata ja u sebi gotovo je, to je to od njega i hvala mu na svemu, dva grand slema kasnije jedan par asova, ceka se drugi...
Korisnikov avatar
By Zex88
Marej je verovatno najbolji 4 igrac u istoriji,ali nije isti rang sa ovom trojicom..Samo velika trojka..
Pa Vavrinka ima isti broj GS kao Skot. :)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By milanezija

Borna iako je Hrvat je ubedljivo najgotivniji od ove samozvane NextGEN ekipe, nekako mentalitetom i igrom je najsličniji Novaku

• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 186
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]