Stare teme
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock

@Self-thought, Gilić u air pegasus, gdje ovo izvuče Sjećam se utakmice kao juče da je bila.

Ovo sinoć je bilo vađenje zuba naživo, ali iščupasmo ga. Meni ovo sve može da ispadne vrlo dobro, samo bih Čoviću dao maks. 5-10 minuta po utakmici ako mora već da igra. Valjda će "pritisak javnosti" opet uroditi plodom, pa ćemo dovesti nekog ozbiljnijeg za drugog keca, a njega kešeljovati ili fmpovati.
Zasad sam prezadovoljan Reglandom i Perperogluom. Klasa obojica. Za Reglanda mi nije baš ni jasno kako kod nas završi tako dobar. Faje i Odžo su uglavnom na nivou, svako na svoj način, i najluđe od svega, Simanić pokazuje znake života. Ja sam mislio da u njemu nema ni kap krvi. To su mi zasad utisci.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske

Kakvo dovodjenje, nikog ne dovoditi, imas sta imas, guraj. Nije da nemamo potencijal medju mladim igracima. Jos Davidovac kad se vrati, tacno ne znas koga bi izostavio.

Sto se Covica tice, privikava se na novu ulogu gdje se igra ozbiljna kosarka. Gubi se u situacijama kad bi inace opalio, a sada ne smije, pa cesto zastane jer nema rutinu ekstra pasa. Vidjecemo sta Tomic planira, ali sve mi se ovo svidja, zamisljam nas u martu gdje Nenadic, Simanic i Radanov kidaju :D (doduse nema mjesta i za Radanova i Nenadica ove sezone u isto vrijeme)

Korisnikov avatar
By self-thought man
MookieBlaylock napisao:

@Self-thought, Gilić u air pegasus, gdje ovo izvučeSlika Sjećam se utakmice kao juče da je bila.

ko se seca tih vremena, ne uznemiravaju ga alimpijeva epizoda, keselj na platnom spisku i covketova saopstenja :lol:

Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
self-thought man napisao:
MookieBlaylock napisao:

@Self-thought, Gilić u air pegasus, gdje ovo izvučeSlika Sjećam se utakmice kao juče da je bila.

ko se seca tih vremena, ne uznemiravaju ga alimpijeva epizoda, keselj na platnom spisku i covketova saopstenja Slika

Ni pakao mu neće teško pastiSlika

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
By Poska
skeske napisao:

Kakvo dovodjenje, nikog ne dovoditi, imas sta imas, guraj. Nije da nemamo potencijal medju mladim igracima. Jos Davidovac kad se vrati, tacno ne znas koga bi izostavio.

Sto se Covica tice, privikava se na novu ulogu gdje se igra ozbiljna kosarka. Gubi se u situacijama kad bi inace opalio, a sada ne smije, pa cesto zastane jer nema rutinu ekstra pasa. Vidjecemo sta Tomic planira, ali sve mi se ovo svidja, zamisljam nas u martu gdje Nenadic, Simanic i Radanov kidaju :D (doduse nema mjesta i za Radanova i Nenadica ove sezone u isto vrijeme)

Шта има да се привикава када је ту да попуни број за тренинг?

Korisnikov avatar
By skeske

Pa kad ga niko nije zelio, sta ces sad :D . To vam je plus, mozda osvojite KLS :D . Doduse, spustio vam je Fica rampu i proslo i pretproslo prvenstvo :D

Korisnikov avatar
By Zex88

Nego,kako ce se od 6 doci do 4 stranca koja mogu da igraju kup i kls?

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 129
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]