MileBL napisao:Poska je Ostoja fan
![]()
MileBL napisao:Poska je Ostoja fan
![]()
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Gagic je opet imao svoj of trenutaka, Zabrnjava onoj trenutak kad dobio 5tu lg pa poceo se cima ovi ga smiruju srecom uspesno. Citam kako Zagorac kaze da izgori 5 puta tokom tekme Gagic ja smiruje ,on je kaze stozer.Novica ce ostane bez kose ako je to tako.
Koja bravura Zagorca
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Ponadali smo se ![]()
Meni glavni utisak da je Vanja ponovo vratio svoj skok let sut
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Лош улазак у меч нас је коштао победе. Тек смо у делу 3/4 и целу 4/4 показали како је требало да се игра од старта. Радује то што нисмо пали, као и за мене изненађујуће мали број изгубљених лопти. Не могу превише да коментаришем када са друге стране играш против играча против којих си играо данас, али смо сами криви за то због старта меча. Фали нам много играч на позицији 4, као и искуство, али дуга је сезона, ићи ћемо ми на горе. Битно је добити Крку у гостима следећег викенда. Терај даље.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Poska napisao:Лош улазак у меч нас је коштао победе. Тек смо у делу 3/4 и целу 4/4 показали како је требало да се игра од старта. Радује то што нисмо пали, као и за мене изненађујуће мали број изгубљених лопти. Не могу превише да коментаришем када са друге стране играш против играча против којих си играо данас, али смо сами криви за то због старта меча. Фали нам много играч на позицији 4, као и искуство, али дуга је сезона, ићи ћемо ми на горе. Битно је добити Крку у гостима следећег викенда. Терај даље.
Taj mali broj izgubljenih lopti, i pored nenormalnog Vranjesa mogli smo do pobede da nismo barem 3-4 lopte izgubili u polu kontre i kontre to je minimum 6 oena, ali idemo dalje........
То се слажем свакако, још у Шпанији смо имали проблема са тим полуконтрама и контрама, када то одрадимо како треба углавном побеђујемо. Овај део око изгубљених лопти се више односио на све утакмице до сада, интересантно јер је млада екипа у питању. Свакако нисам незадовољан, доста глупости, лош старт, али има овај тим нешто, биће то ок.
Битно је добити Крку, а онда Задар у Пиониру, мора бити пуна хала и мој први одлазак на меч ове сезоне. ![]()
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
bice puna, ipak su tri gostovanja za redom
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka