Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
MileBL napisao:

Poska je Ostoja fan

:doh: :doh: :doh: :cry: :cry: :cry:

By vladast2

Gagic je opet imao svoj of trenutaka, Zabrnjava onoj trenutak kad dobio 5tu lg pa poceo se cima ovi ga smiruju srecom uspesno. Citam kako Zagorac kaze da izgori 5 puta tokom tekme Gagic ja smiruje ,on je kaze stozer.Novica ce ostane bez kose ako je to tako.

Korisnikov avatar
By BogdanB

Ponadali smo se :D

Meni glavni utisak da je Vanja ponovo vratio svoj skok let sut

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Poska

Лош улазак у меч нас је коштао победе. Тек смо у делу 3/4 и целу 4/4 показали како је требало да се игра од старта. Радује то што нисмо пали, као и за мене изненађујуће мали број изгубљених лопти. Не могу превише да коментаришем када са друге стране играш против играча против којих си играо данас, али смо сами криви за то због старта меча. Фали нам много играч на позицији 4, као и искуство, али дуга је сезона, ићи ћемо ми на горе. Битно је добити Крку у гостима следећег викенда. Терај даље.

Korisnikov avatar
By gramada
Poska napisao:

Лош улазак у меч нас је коштао победе. Тек смо у делу 3/4 и целу 4/4 показали како је требало да се игра од старта. Радује то што нисмо пали, као и за мене изненађујуће мали број изгубљених лопти. Не могу превише да коментаришем када са друге стране играш против играча против којих си играо данас, али смо сами криви за то због старта меча. Фали нам много играч на позицији 4, као и искуство, али дуга је сезона, ићи ћемо ми на горе. Битно је добити Крку у гостима следећег викенда. Терај даље.

Taj mali broj izgubljenih lopti, i pored nenormalnog Vranjesa mogli smo do pobede da nismo barem 3-4 lopte izgubili u polu kontre i kontre to je minimum 6 oena, ali idemo dalje........

Korisnikov avatar
By Poska

То се слажем свакако, још у Шпанији смо имали проблема са тим полуконтрама и контрама, када то одрадимо како треба углавном побеђујемо. Овај део око изгубљених лопти се више односио на све утакмице до сада, интересантно јер је млада екипа у питању. Свакако нисам незадовољан, доста глупости, лош старт, али има овај тим нешто, биће то ок.

Битно је добити Крку, а онда Задар у Пиониру, мора бити пуна хала и мој први одлазак на меч ове сезоне. :D

• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 166

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]