Stare teme
By Edibledi
Zex88 napisao:

43-16 odnos u bacanjima... Nisu odustajale sudije i na 25 razlike..
Najjaca je za Lazica u poslednjem minutu,kad fauliraju njega,a dosude dva bacanja Djeticima..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Komentar na b92
Faul Laziću što je dozvolio Craftu da ga faulira.

Korisnikov avatar
By Zex88
Edibledi napisao:
Zex88 napisao:

43-16 odnos u bacanjima... Nisu odustajale sudije i na 25 razlike..
Najjaca je za Lazica u poslednjem minutu,kad fauliraju njega,a dosude dva bacanja Djeticima..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Komentar na b92
Faul Laziću što je dozvolio Craftu da ga faulira.

Отприлике.. :D

Korisnikov avatar
By Zex88

Kakav specijal je spreman za Pg i prosao oba puta <3

Slika

Slika

Korisnikov avatar
By Lucky

Kaze Tomic da ekipa nije ni na 50% mogucnosti, ali da nisu favoriti za titulu. :lol:
Ma Cibona je favorit, ali ih je CZ uhvatila nespremne u prvom kolu.

Korisnikov avatar
By MileBL

Prvi put sa ledjnim blokom, drugo put bez bloka
Ja ne znam stvarno sta Dzile planira u EL, ova njegova igra koju on forsira ce tesko prolaziti u EL

Korisnikov avatar
By MileBL

Prvi put sa ledjnim blokom, drugo put bez bloka
Ja ne znam stvarno sta Dzile planira u EL, ova njegova igra koju on forsira ce tesko prolaziti u EL

Korisnikov avatar
By Zex88

@Laki Buducnost je sampion koji se znatno pojacao,oni su broj 1,a Sokici #2,mi vrebamo sa pozicije 3 :D

@Mile Ni igra,a nece imati ni ovakvo sudjenje.. Plus kad krenu i dupli termini utakmica.. Videce koliko je tesko pratiti sve na oba fronta..

Korisnikov avatar
By Peja

Da, fakat je da svi iz Buducnosti treba da se zabrinu..Mislio sam da ono u Superkupu je slucajno i kao pocetak sezone i to, medjutim proslo je prilicno a oni nisu nesto digli nivo igre..

Sto kaze Zex kad ih uhvati dve utakmice nedeljno, plus putovanja, pa neka povreda..

Dosta me podsecaju na onu Cedevitu sa Maljkovicem, kad je dosao Gelabal i sl. a znamo kako su igrali i kako su prosli..

Ti izolacije mozes da igras u EL ali ako imas Spanulisa i Ljulja a ne sa Ivanovicem i Gordicem, uz svo postovanje.

• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 129
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]